Daniel Buda: Emil Boc și-a depus în scris candidatura la Primăria Cluj-Napoca

 

Copreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat că Emil Boc și-a depus în scris candidatura la Primăria Cluj-Napoca, din partea PNL.

 

Domnul primar Emil Boc şi-a exprimat în scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primăria Cluj-Napoca. La fel au procedat toţi primarii liberali din judeţ şi din ţară. Acest lucru demonstrează că alte informaţii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculaţii. Eu nu am nicio rezervă, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a declarat Daniel Buda, conform Mediafax.

 

Liderul PNL Alina Gorghiu declara la mijlocul lunii august că lucrurile nu sunt atât de clare. ”Şi-a depus candidatura domnul Boc. O să fie o discuţie pentru că nu aş vrea să reînvie sensibilităţi pe care le-a avut domnul Boc după ce şi-a anunţat înscrierea Traian Băsescu în PMP. Aş vrea să ştiu şi eu foarte clar, în calitate de copreşedinte PNL, dacă este trup şi suflet în această formulă sau se uită cumva în spate şi vrea altceva, poate vrea să facă un pas lateral. Rămâne de văzut, nu-mi este foarte clar direcţa de la Cluj-Napoca, nu ştiu dacă va fi Emil Boc, nu sunt atât de sigură că Emil Boc va fi candidatul, aşa fără să ezit. O să fie o discuţie în interiorul partidului, în mod cert, pe acest subiect”, spunea în 18 august Gorghiu.

 

Băsescu vine în septembrie la Cluj să se înscrie în PMP. Emil Boc ar putea fi candidatul la Primărie

Comentarii Facebook