Daniel Buda, catre Sorin Bota: Sa isi ceara scuze pentru ca a cerut ca Autostrada Transilvania sa nu mai fie finantata


Deputatul Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, ii cere fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Sorin Bota, sa isi ceara scuze fata de clujeni pentru ca a cerut ca Autostrada Transilvania sa nu mai fie finantata.

Presedintele PDL Cluj, le solicita, in egala masura, celor doi lideri ai opozitiei de la nivel local, Remus Lapusan si Marius Nicoara, sa le atraga atentia acestor membri avizi dupa imagine sa dea dovada de responsabilitate politica si sa nu isi bata joc de clujeni prin blocarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii.

"Proiectul Autostrada Transilvania este unul dintre cele mai importante puncte in dezvoltarea si modernizarea judetului Cluj, sursa de venit si creare de locuri de munca, iar Emil Boc, in calitate de sef al Guvernului si parlamentarii PDL Cluj 'tin neaparat' sa faca toate eforturile pentru ca cetatenii din zona Transilvania sa beneficieze de facilitatile unei magistrale de transport rutier la standarde europene", a spus Daniel Buda.

 

PSD cere oprirea licitatiilor din bani publici la Autostrada Transilvania

 

Presedintele PDL Cluj ii asigura pe clujeni ca "reprezentantii PDL Cluj, asa cum au dovedit si pana in prezent, nu vor adopta politica practicata de PSD si PNL cat au fost la guvernare, si anume aceea de a bloca orice investitie in judetului Cluj, dimpotriva, ne vom implica pentru buna finalizare a acestora".

Sorin Bota a cerut printr-o scrisoare oficiala ca Ministerul Transporturilor sa nu mai finanteze din bani publici lucrarile la Autostrada Transilvania.

Comentarii Facebook