rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Dacă Centura Florești este în AER, primarul promite un alt drum - FOTO

   

Centura Florești este în aer, iar firma Diferit a chemat în instanță Primăria Florești, pentru a judeca litigiul. Patronul firmei, NicolaePetri, a spus că din cauza unor clauze nu pot spune care este problema.

 

Sub presiunea protestelor, dar mai ales a șoferilor care stau în trafic, încă din vară Primăria Florești a pus în mișcare planul de refacere a unei salbe de străzi care să preia traficul din DN 1 și să ofere o alternativă de circulat. ”Daca tine vremea cu noi, pe inceput de octombrie se finalizeaza”, promite primarul Horia Șulea

 

Este vorba despre asfaltarea drumurilor de pământ de pe străzile Crizantemelor, Răzoare și Valea Gârboului, iar de acolo se va face legătura în DN 1 și strada Tăuțiului. 

 

Se lucreaza pe str. Crizantemelor la introducerea magistralei de colectare ape menajere. Lucrare ce va deservi str. Magnoliei, Lacramioarelor si, evident Crizantemelor. Un plus valoare traiului celor din zona. E vorba de un total de 670 m, din care s-au executat deja vreo 250. Se lucreaza cu o medie de 20 m pe zi. E mult, e putin...asta e ! Se lucreaza cu manusi chirurgicale pe cupa de excavator, avand in vedere ca acolo sunt pozate retele de apa, gaz, electricitate.

 

De ce acum? Simplu.....procedurile de achizitie publica plus tona de avize de la varii institutii dureaza. Daca tine vremea cu noi, pe inceput de octombrie se finalizeaza. Ce va urma apoi? Cu sau fara executantul Drumului de Legatura Sud, Crizantemelor, Razoare si V Garboului vor fi precum restul de 93-95% din strazile domeniu public din Floresti. Adica precum Cetatii sau Gh Doja ori Somesului sau Iazului”, a precizat primarul Horia Șulea

 

Din cele spuse rezultă că asfaltarea se va face ulterior acestor lucrări, tot în funcție de vreme.

 

Centura de sud a Floreștiului s-a împotmolit, iar constructorul și Primăria aruncă vina dintr-o parte în alta. În 26 septembrie se va judeca litigiul declanșat de firma Diferit, care se pare că este nemulțumită de suma licitată (oferită chiar de ei), prea mică pentru a duce lucrarea la bun sfârșit. 

 

Patronul firmei nu a vrut să spună care este motivul, invocând clauzele din contract, deși procesul va fi unul deschis și toată lumea va afla care sunt solicitările. 

 

13-9-2018, 17:48
5400 vizualizări
12 comentarii
Nico15-9-2018, 18:20
La inceput de octombrie 2050 Domnu primar o sa se finalizeze ulita de centura.
Atuncea o sa privesti din cer si o sa zimbesti fericit cu Boc impreuna si cu nenea ala de la Diterit.
Si prin 2055 o sa vina un cretin de politician sa taie pamblica.

Apropo am auzit ca firma Diferit e in insolventa. Ce stiti ?
cluj14-9-2018, 13:09
Gunoi de primar ce esti spune adevaru oamenilor ca ai hectare de teren sus prin Donat si de aceea nu vrei sa faci centura!!!!! GUNOIII STI BINE CA NU MAI IESI PRIMAR
asa14-9-2018, 10:18
Tot diferit a dat de gard si cu Sala Polivalenta.
cucu14-9-2018, 9:37
inca niste linii desenate pe o harta ca si multe centura clujului, varianta floresti sf ion
votati sulea si boc in continuare sa va mai deseneze
:))
clujean14-9-2018, 12:12
Eu sunt clkujean, deci neutru. Il intreb pe dl. Sulea doar atat: cum va fi iesirea de pe langa Polus in DN ???????? Acolo e dezastru! Daca nu esti atent, ti-o iei in freza de nu te vezi, pentru ca acolo se circula si cu peste 100 km/ora!
Napoca13-9-2018, 22:52
Cu cat v-a deveni mai rapid Florestiul CARTIER AL CLUJULUI cu atat mai bine ! Din pacate avem doar impotenti si incompetenti care nu sunt in stare sa inteleaga si sa faca NIMIC.
slie 13-9-2018, 21:04
O punte de salvare pentru Boc, aceste adunaturi de rahat, oameni fara pic de educatie, normal, daca zboara Kovesi zboara si Boc si Pise spre Gherla, hahaha, ia vedeti asa din pura curiozitate cati din popandaii din aia is din Cluj? Iar aia care is din Cluj is din judet, or fi cativa necopti clujeni, bai, habar nu aveti ca faceti jocul altor corupti, care se bucura ca Kovesi e sefa. De ce nu se fac controale asa cum trebuie la CJ, Primarie si alti sateliti? Exemple de coruptie? Iata. Tiketing, varza totala, 80% nefunctional, piste bbiciclete facute aiurea, prost, bicclete distruse, cat a costat toata afacera? pata Rat, o colaciala si o imbarligatura de orice student din anul 1 poate intocmii un rechizitoriu, starea traficului dupa implementarile aiurea pe bani grei , deplorabila, nu mai spun de constructii autorizate printre case, in zona hiper cebntrala, curtea de conturi a gasit grave neregului, ata la CJ cat si la Primarie, de ce nu intervine DNA.
Poi da, sa vina sa va ia, dar asa cum trebuie nu cum vreti voi, mai demonstraci prosti si manipulati!
eliS oglindit13-9-2018, 21:21
Postaceala de acu cateva luni,copy paste, banuiesc ca ai arhiva, poate nu stii mai papagal ca Kovesi e pe tuse demult. Avem sperante totusi, de la noua conducere DNA, ca face ceva si la Cluj. Sa putem trai si noi astia care muncim si platim taxe la Untold si alte magarii. Poate din cele 300 milioane de euro care e bugetul primariei din taxe si altele se va gandi noul primar sa faca si pentru clujeni ceva, de exemplu cate un bilet dus catre catunele vostre de unde ati aparut, ca gandacii de Colorado si mustele de rahat.
Noi13-9-2018, 23:26
Tot așteptam, poate ne unim cu Gherla, nu promiteți dacă nu sunteți in stare sa va țineți de cuvânt.
Prostu satului14-9-2018, 9:46
Pai cum nu a facut nimic dragul nostru primarel ?!Nu a ingradit cu gard metalic aproape toate blocurile ????Mi se pare extrem de importanta investitie pt.comunitate.Intrau aricii pe spatiul verde parca erau pe tarlaua lor.Si nu a costat mult,doar citeva milioane de euro.Fata de bugetul Clujului(300 mil.)este o nimica toata.
desperadosu13-9-2018, 21:01
Macar pe Sulea asta il apuca rusinea, cat de cat, dar pe nemernicul de la Cluj il doare la patina, ca prostalai si prostaloaie sunt cu ghiotura, le da o untoldeala, zilele vanatei si ardeiului copt pe carbunii din vatra lui Matei si prostimea pune botul, e trendy, cool, super, vai de noi astia care le ducem in carca.
COCO14-9-2018, 8:52
esti un prost

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

3935 vizualizări
24-9-2018, 11:51
Câte mașini poate ”înghiți” un autobuz Solaris. De asta soluția este transportul în comun!» Vezi tot
914 vizualizări
23-9-2018, 17:21
Sala Polivalentă Cluj-Napoca se numește BTarena» Vezi tot
463 vizualizări
24-9-2018, 11:10
"Alo, sunt Irina Tănase și vreau cutare sau cutare", a declarat Liviu Dragnea» Vezi tot
447 vizualizări
24-9-2018, 10:06
Liviu Dragnea sare la gâtul miniștilor: Nu semnează și nu mai pot rămâne acolo» Vezi tot
299 vizualizări
24-9-2018, 11:14
Dragnea prevede câteva remanieri în Guvern, după ce a câștigat bătălia internă din PSD» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?