Cum vor arata scaunele de la Sala Polivalenta! Tribunele vor fi retractabile pentru meciuri de hochei sau gimnastica VIDEO

 

Modelul scaunelor care vor fi montate in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost schimbat, acestea fiind inlocuite cu unele rabatante pentru accesul mai usor al spectatorilor.

 

Primarul Sorin Apostu a declarat ca initial scaunele erau fixe si accesul s-a dovedit a fi mai groi, in urma testelor si a analizelor. "Costurile au ramas identice, 8 euro pe un scaun. Acestea sunt mult mai bune pentru ca se rabateaza si spectatorii au acces mult mai usor. De asemenea vor fi si cateva tribune care se pliaza sub tribuna mare, astfel ca vom putea organiza in Sala Polivalenta meciuri de hochei sau competitii de gimnastica", a mai spus Sorin Apostu.

 
"Scaunele sunt cu un arc pe care doar il impingi pentru a permite o usoara evacuare la sfarsitul meciurilor, dar si atunci cand sunt concerte sau unii care vin mai tarziu. Eu cred ca aceasta este solutia, daca rezstenta este aceeasi ca si cea impusa in caietul de sarcini. Vor fi la acelasi pret aceste scaune. Culoarea este neutra si nu tine de niciun partid", a mai spus Sorin Apostu.

 

Sala Polivalenta urmeaza sa fie filizata pana in luna mai 2012 si va avea 7.000 de locuri.

Comentarii Facebook