Cum și-a bătut joc Primăria Cluj-Napoca de un clujean care a primit un loc de parcare

 

Un clujean care a depus o cerere și a primit un loc de parcare a avut o experiență ce l-a lăsat cu un gust amar în privința operativității funcționarilor Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Buna ziua

 

Am depus o cerere pt parcare in 07.09.2017 la primaria de cartier Manastur si abia astazi 31.10.2017 am fost sunat ca mi sa aprobat un loc de parcare. am fost sa achit si am avut o surpriza maxima cand mi sa spus ca trebuie sa achit incepand cu 21.09.2017, adica din data cand mi-a fost aprobat locul de parcare. de ce nu am fost anuntat? nu am primit instiintarea prin posta si abia astazi am fost anuntat telefonic. pe langa asta in urma cu o saptamana am lasat masina pt 30 min intr-o alta parcare si am fost amendat de politia comunitara pe motiv ca am ocupat abuziv un alt loc de parcare. daca angajatii primariei isi faceau treaba la timp nu ajungeam in aceasta situatie! imi achita amenda cei care trebuiau sa ma anunte in timp util?”, a explicat Ciocan Mihai.

 

Situația este inexplicabilă, mai ales pentru că primarul Emil Boc a lăudat în permanență nivelul de informatizare care există în Primărie.

 

Edilul șef a spus chiar că municipiul Cluj-Napoca va candida la titlul de Capitală Europeană a Inovării.

 

Clujul candidează pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării - VIDEO

Comentarii Facebook