Cum s-a intervenit la deszapezire in Cluj-Napoca! VEZI numarul la care poti face reclamatii


Zapada cazuta azi-noapte pe strazile din Cluj-Napoca a fost indepartata de utilajele firmelor Rosal si Brantner Veres, anunta reprezentantii Primariei. Vezi AICI numarul la care poti face reclamatii.

 

A nins la Cluj! Drumurile au fost acoperite de 2 centimetri de zapada

 

"Cele doua firme responsabile cu deszapezirea in municipiu, SC Rosal Grup SRL si SC Brantner Servicii Ecologice SA, au actionat inca din seara trecuta, joi, 29 decembrie 2011, pe strazile din Cluj-Napoca  pentru combaterea poleiului si a zapezii. Astfel, incepand cu ora 22.20 s-a intervenit pentru combaterea poleiului de doua ori pe strazile aflate in gradul de urgenta I si o data pe strazile aflate in gradele de urgenta II si III. De asemenea, s-a intervenit pentru combaterea zapezii pe toate strazile aflate in programul de deszapezire.

SC Rosal Grup SRL a intervenit cu 15 utilaje si a utilizat aproximativ 275 de tone de material antiderapant, iar SC Brantner Servicii Ecologice SA a intervenit cu 14 utilaje si a utilizat 268 de tone de material antiderapant.

Cei doi operatori care efectueaza si in aceasta iarna lucrari de deszapezire in Cluj-Napoca sunt SC Rosal Grup SRL pentru sectorul I, in cartierele Manastur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, Dambu Rotund si circa 80% din zona centrala si SC Brantner Servicii Ecologice SA pentru sectorul II respectiv in cartierele Gheorgheni, Marasti, intre Lacuri, Bulgaria, Andrei Muresanu, Someseni si circa 20% din zona centrala.

In sectorul I sunt 331 de strazi, din care doua strazi noi, Bethlen Gabor si Kos Karoly.  in sectorul II sunt cuprinse 312 strazi. si aici au fost introduse inca doua strazi noi, Cernei si Papai Pariz Ferenc.

Clujenii care vor sa semnaleze probleme cu deszapezirea, pot face acest lucru sunand la Dispeceratul Comandamentului de deszapezire din cadrul Primariei - 0264/431.753", anunta reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

La nivelul municipalitatii a fost activat comandamentul de deszapezire, care va fi condus, pe rand, de patru vicepresedinti: Virgil Porutiu, Valer Suciu, Laszlo Attila si Ioan Calugar.

Comentarii Facebook