Cum arată noul film de prezentare a Clujului. Vă place? - VIDEO

 

Primăria Cluj-Napoca a lansat un nou clip de prezentare a orașului, o dată cu lansarea noii versiuni a portalului clujbusiness.ro.

 

Am salutat inițiativa clusterelor clujene de a pregăti o viitoare candidatură a Clujului pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării, statut deținut până acum de doar două orașe de pe continent, Barcelona (Spania) și Amsterdam (Olanda). Clujul are toate ingredientele necesare pentru a aspira în viitor să candideze și chiar să câștige acest titlu, având în vedere resursele umane extrem de bine pregătite pe care le avem, firmele de specialitate care susțin inovarea și, nu în ultimul rând, forța academică a universităților clujene”, a precizat primarul Emil Boc.

 

Turning Cluj into the European Capital of Innovation”/ ”Transformând Clujul în Capitala Europeană a Inovării” este sintagma care a marcat prima Conferință Internațională a Clusterelor Transilvănene - Transylvanian Clusters International Conference, 23-24 iunie 2016. 

 

Peste 50 de speakeri din România și din străinătate participă la eveniment, oficialități de la nivel european, regional și local, reprezentanți ai mediului de afaceri și actanți din mediul universitar, administrativ și privat, interesați de temele abordate. Temele principale ale conferinței sunt inovarea și modul în care clusterele din industrii diferite, alături de autoritățile locale, pot colabora și realiza proiecte pentru o dezvoltare urbană sustenabilă.

 

Cu această ocazie, am lansat noul film de prezentare a Clujului alături de noua versiune a platformei Primăriei Municipiului Cluj-Napoca - www.clujbusiness.ro. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestei platforme, pentru efortul pe care l-au depus spre beneficiul clujenilor”, a mai spus Emil Boc.

 

Noul clip a primit aproape 6000 de share -uri pe Facebook și a fost vizionat de 164 de mii de ori.



Comentarii Facebook