Cum a comentat Marius Nicoara afirmatiile lui Ioan Rus: Tise e un prostanac VIDEO


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, candidatul USL la functia de primar al Clujului a comentat, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, declaratia "Tise e prostanac", facuta de Ioan Rus.

Jignirea a fost adusa la o intalnire cu mediul oamenilor de afaceri, organizata miercuri seara, de la Marius Nicoara.

"In primul rand nu era o campanie. Era o intalnire cu mediul de afaceri. Eu am organizat o serie de intalniri sub egida 'Ne pasa de Cluj'. M-am intalnit cu cei din sistemul medical, m-am intalnit cu cei din mediul studentesc. Urmeaza sa ma intalnesc cu pensionarii, urmeaza sa ma vad cu cei din invatamant, urmeaza sa ma vad chiar si cu arhitectii, sa vad cum imi ajunge timpul. Vreau sa pot extrage ceea ce pot sa fac pentru dezvoltarea Clujului.

Ei bine, sigur la aceasta intalnire a fost si domnul Ioan Rus, in dubla sa calitate de om de afaceri, si un om de afaceri de succes zic eu, dar si in calitatea de membru al PSD Cluj", a spus Marius Nicoara.

 

Ioan Rus, despre Alin Tise: "E prostanac, de la mama lui. Asa ii facut, invers" FOTO

 

Pe langa jignirea adusa lui Alin Tise, Ioan Rus a spus si ca CJ Cluj nu trebuia sa investeasca 46 de milioane de euro in Cluj Arena, ci sa 10 milioane in stadionul CFR Cluj.

"Am fost abordat astazi de cei care tin cu U Cluj. Mi-au spus: 'Mai Nicoara tu esti un mare U -ist, Rus a vorbit despre CFR si despre stadion'. Ei bine, daca domnul Ioan Rus tine cu CFR -ul, nu inseamna ca nu poate fi prietenul meu. Sau daca domnul Ioan Rus are o parerea despre presedintele Consiliului Judetean, poate ca e fundamentata. Are argumente, mai mult ca sigur in spate... Domnul Ioan Rus are probabil argumente si, daca il veti invita aici, vi le va fi expune si va spune si ratiunea pentru care a facut o afirmatie. Domnul Ioan Rus nu vorbeste fara sa aiba argumente. Domnul Ioan Rus nu vorbeste fara sa aiba un anumit rationament in spate. Domnul Ioan Rus nu vorbeste de unul singur. Domnul Ioan Rus cand spune ceva sunt convins ca se bazeaza pe anumite argumente", a mai adaugat Marius Nicoara.

Comentarii Facebook