CTP Cluj va ancheta comportamentul șoferului de pe autobuzul CORA

 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a declanșat o anchetă după ce o femeie nu a fost lăsată de șofer să se urce în autobuzul CORA. 

 

Va asiguram ca incercam permanent, la sedintele periodice cu personalul, sa ridicam nivelul de civilizatie si sa imbunatatim conduita angajatilor Companiei de Transport Public in relatia cu publicul calator, orice abatere fiind aspru sanctionata.

 

Ca urmare a sesizarii primite de la reprezentantii supermarketului Cora , in data de 04.11.2015 a fost numita o comisie de cercetare disciplinara care va analiza imprejurarile in care s-a produs evenimentul si va lua masurile ce se impun.

 

Ne cerem scuze pe aceasta cale in numele conducatorului auto si va asiguram ca acest caz va fi tratat cu maxima seriozitate. In cazul in care, conducatorul autobuzului nu si-a respectat atributiile de serviciu in relatia cu calatorii si a avut un comportament neadecvat, acesta va fi sanctionat administrativ”, precizează reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A. - Serviciul Exploatare–Siguranta Circulatiei.

 

Oficialii CORA au condamnat și ei comportamentul abuziv al șoferului.

 

Clujeancă dată jos din autobuzul CORA în Grigorescu, de un șofer AROGANT / UPDATE: Replica celor de la Cora

Comentarii Facebook