Cristiana Anghel, către Emil Boc: Blestemat să fii, criminal ordinar!

 

Cristiana Anghel l-a atacat dur pe Emil Boc, după ce acesta a afirmat că va milita împotriva pensiilor speciale. Senatoarea a uitat de functia pe care o detine si a folosit un limbaj nepotrivit pentru a-si exprima nemultumirea fata de anumite masuri adoptate de fostul premier.

 

Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala!", a scris senatoarea Cristiana Anghel pe Facebook.

 

Emil Boc a făcut declarațiile la Liga Aleşilor Locali a PNL din Poiana Braşov, de la finalul săptămânii trecute. Primarul Clujului a precizat atunci că primarii ar trebui să aibă salarii mai mari, pentru a avea pensii bune și nu pensii speciale. 

 

Voi milita întotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale. Am apreciat şi apreciz că, în faţa legii, toţi trebuie să fim egali. Aceasta înseamnă să ai un salariu decent pentru a avea o pensie decentă. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii privilegiate. Din această perspectivă şi pentru administraţia publică locală este de preferat şi de dorit să ai salarii decente pentru a avea pensii decente şi să nu existe discrepanţe atât de mari între salarizarea din administraţia centrală care este de două, de trei ori mai mare decât salarizarea din administraţia locală. Despre aceste principii vorbim nu neapărat despre cuantum”, a declarat primarul municipiului Cluj, Emil Boc, prezent la Liga Aleşilor Locali PNL, la Braşov

Comentarii Facebook