Crin Antonescu e de părere că Ponta și PSD pot fi învinși: ”Sunt vulnerabili”



Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV că Victor Ponta și PSD pot fi învinși la alegerile prezidențiale, considerând că aceștia ”sunt vulnerabili”.

Sigur că poate fi învins. Eu văd că Victor Ponta se teme de foarte multe lucruri, că Victor Ponta nu reacţionează, nu a crescut bine în condiţia de preşedinte PSD şi premier şi că, cu cât a avut mai multă putere, cu atât pare să fie mai slab el însuşi. De pildă, nu i-a prins bine acest confort al susţinerii mediatice. Când, orice ai face, ştii că ai nişte guri de tun mediatice te scot că ai fost minunat, asta te duce la un anumit confort, la o anumită atrofiere a unor facultăţi pe care Ponta le are", a spus Andtonescu.

Liberalul a precizat că PSD şi Ponta sunt vulnerabili şi pot pierde competiţia la prezidenţiale.

"Victor Ponta nu merge bine. Ponta şi PSD sunt de bătut, sunt vulnerabili. Categoric, pot pierde această competiţie. Numai că asta nu înseamnă că oricine şi oricum poate să îi bată. Aşa vulnerabili cum sunt, pot câştiga prezidenţialele. Îi poate opri un om care să se bată convingător, să vină cu o altă ofertă. După aceea e vorba de o armată politică în spatele lui care să ducă acest război. E o bătălie la prezidenţiale al cărei rezultat nu cred că îl ştie nimeni", a declarat Crin Antonescu.

De asemenea, Antonescu susține că el este candidatul dreptei, cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile.

"Dacă nu aş crede că eu sunt candidatul cu şansa cea mai mare, nu aş fi candidat", a mai spus liberalul.

Comentarii Facebook