Cozmin Guşă predă la UBB Cluj, la catedra de Studii de Securitate

 

Cozmin Gușă va preda la UBB Cluj, la catedra de Studii de Securitate din cadrul Facultății de Istorie.  

 

Un stat slab care care are şi neşansa să aiba lideri care nu ştiu geopolitică cum suntem noi, din nefericire, va eşua foarte rapid. noi inca nu suntem un stat esuat ci unul slab sau foarte slab”, a spus Cozmin Guşă, un controversat consultant politic, la deschiderea anului universitar.

 

La catedra de Studii de Securitate mai predau Iulian Fota, consilier prezidenţial, Sergiu Medar, fost consilier prezidenţial, Toma Rus, fost secretar de stat în Ministerul de Interne, scrie realitatea.net.

 

Cozmin Gușă a fost redactor șef la Mesagerul Transilvan, iar după o bursă în SUA a fost propulsat rapid la vârful politicii românești. A fost secretar general al PSD -ului, pe vremea lui Adrian Năstase, și a condus un partid, care apoi s-a destrămat.

 

Gușă a fost consilier pentru milionarul basarabean Vlad Plahotniuc, al lui Mircea Geoană (PSD), Traian Băsescu (PDL), Adrian Năstase (PSD), dar și Marian Vanghelie. În 2010, a fost și consilierul pe probleme de extindere externă al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

 

El este acum acționarul majoritar al Realitatea Media alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru. 

Comentarii Facebook