Consilierul PNL Cluj, Ioan Bâldea, acuzat că plagiază proiectele pe care le AUDE în Primăria Cluj-Napoca

 

Consilierul PNL Cluj, Ioan Bâldea, este acuzat de PDL Cluj că plagiază proiectele deja existente ale Primăriei Cluj-Napoca

 

Probabil din dorinţa de a părea interesant în faţa opiniei publice clujene, consilierul local al PNL, Ioan Bâldea, a gafat-o din nou astăzi, când a lansat pe piaţă un nou set de solicitări adresate Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, cu privire la reamenajarea zonei Calea Turzii. Nu ar fi fost nimic greşit la aceste solicitări dacă, domnul consilier Bâldea nu le-ar fi plagiat, plagiatul, ştim cu toţii, fiind o caracteristică a celor până mai ieri, USL-işti”, a declarat președintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin.

 

Ioan Bâldea propunea înființarea unei zone mediane cu spațiu verde în care să fie incluse și corpuri de iluminat, pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecția Calea Turzii – strada Observatorului și sensul giratoriu din intersectia Calea Turzii – strada Făgetului, sens care ar trebui transformat într-unul permanent. 

 

Numai că, acest proiect, din nefericire pentru domnul Bâldea, a fost realizat încă din noiembrie 2013, la propunerea primarului Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc. Mai mult decât atât, documentaţia a fost depusă la Primăria Municipiului Cluj-Napoca miercuri, 26 februarie, adică cu o zi înainte ca domnul consilier Bâldea să lanseze proiectul plagiat pe piaţă.

 

Îi solicităm domnului consilier local al PNL, Ioan Bâldea ca pe viitor să nu mai facă apel la aceste practici josnice care, nu îi fac cinste deloc, mai ales că dânsul, din câte ştim, are aspiraţii înalte în politică şi ar fi păcat ca de pe acum să poarte titulatura de “plagiator”, a mai precizat liderul PDL Cluj-Napoca.

 

Emil Boc a declarat că această idee a fost inițiată de el în 2013. Citește AICI amănunte.

 

Cu toate acestea, joi dimineața, consilierul Ioan Bâldea a propus, într-un comunicat exact același lucru.

 

Unele surse susțin că alesul liberal a auzit miercuri o discuție dintr-o comisie a municipalității și știa că joi, 27 februarie, va fi definitivat proiectul privind Calea Turzii, grăbindu-se să fie primul care și-l ”asumă”. Citește AICI propunerea identică cu cea inițiată de primar acum câteva luni, pentru care există și planșe de proiectare.

Comentarii Facebook