Consilierul local PDL din Turda, Gabriel Silagyi si-a bagat mana adanc in visteria statului. 100 de milioane de euro in 9 luni


Dezvaluirile ce vizeaza afacerile facute de consilierul local PDL din Turda, Gabriel Silagyi, cu statul curg valuri. Catalin Tolontan a anuntat ca firma consilierului a obtinut contracte in valoare de 100 de milioane de euro.

Redactorul sef la Gazetei Sporturilor a anuntat ca Silagyi a castigat contracte in valoare de 70 de milioane de euro, iar la acesti bani s-ar putea adauga inca 30 de milioane de euro pentru rebranduirea Loteriei Nationale.

"Vorbim de o bomba atomica in stare sa afecteze principiile pietei din Romania. In ultimele 9 luni firmele controlate de domnul Gabriel Silagyi au castigat 70 de milioane de euro. Iar aici nu intra cele 30 de milioane de euro promise pentru rebranduirea Loteriei Nationale", a declarat Tolontan la Realitatea TV.

Jurnalistul a anuntat ca firma consilierului local din Turda, MGS Group, a castigat contractul de rebranduire a Loteriei Nationale. "Pe 21 noiembrie au fost publicati termenii atribuirii, pe 22 s-au deschis ofertele. Printre ei a fost si firma MBS. Din informatiile pe care le avem, nu s-a publicat pe SEAP, firma MBS a castigat. In acest caz, Loteria Romana sta de fapt cheia felului in care de-a lungul diverselor guvernari, oamenii politici s-au raportat", a relatat Tolontan.

In realitate, la Loteria Nationala firma lui Silagyi a facut lucrari de reparatii si modernizare. Societatea MGS Gropu se ocupa pana acum cativa ani cu montarea de geamuri termopan si tamplarie PVC, exact lucrarile facute la sediile Loteriei Romane.

Gabriel Silagyi a declarat ca toate licitatiile au fost castigate in mod legal si ca nu este nici o legatura intre functia sa si participarea a licitatiile de achizitii publice.

 

Citeste pe aceeasi tema:

 

Consilierul local PDL din Turda, Gabriel Silagyi, face afaceri cu statul in valoare de 50 de milioane de euro

 

Comentarii Facebook