Consilierii PSD cer Primăriei Cluj-Napoca să publice raportul Auditului financiar pe anul 2015: Nu există motiv să-l ascundă



Consilierii locali PSD Cluj-Napoca solicită Executivului primăriei municipiului Cluj-Napoca să facă public Raportul Curții de Conturi din 2016 efectuat în urma acțiunii de „Audit financiar asupra conturilor anuale de execuție bugetară ale Unității Administrativ Teritoriale ale municipiului pe anul 2015”.

Nu există nici un motiv rațional pentru Executivul primăriei Cluj-Napoca să ascundă un astfel de raport. Transparența în administrație înseamnă și publicarea unor astfel de rapoarte, însă este deja o cutumă pentru Emil Boc să ascundă deficiențele administrative sub preș” a declarat Horia Nasra, consilier local PSD Cluj-Napoca.

Solicităm Executivului primăriei Cluj-Napoca să publice de îndată acest raport pe site-ul instituției și să ofere explicații opiniei publice și consilierilor locali pentru deficiențele consemnate în raport. Nu este normal să aflăm din presă deficiențele conținute de acest raport. Consider ascunderea și nediscutarea acestui raport ca o recunoaștere tacită a erorilor comise” a declarat și Dan Morar, liderul de grup al consilierilor locali PSD Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook