Clujul va fi șantierul ”comoară” în următoarele luni. Ce reclamă clujenii pe Memorandumului

 

Lucrările din cadrul proiectului european de asfaltare a unor străzi din centrul Clujului au început, fără să fie montate panouri de informare.

 

Am fi dorit să fie aici un panou ca să vedem de ce se lucrează și cât durează totul. Dacă eu fac o casă trebuie să scriu pe panou, Primăria Cluj-Napoca de ce nu trebuie”, ne-a spus un clujean.

 

Au mai luat o dată dalele de pe trotuar mai jos, în Piața Unirii, în față la Filatelie și la Consulatul Maghiar. A durat 30 de zile până le-au pus la loc. Asta era vara trecută. Acum, după 6 luni, au trecut pe Memorandumului în loc să muncească atunci în toată zona și acum să fie gata totul”, a mai spus o clujeancă.

 

Lucrările au început pe strada Memorandumului, unde muncitorii au luat dalele de pe trotuar, pentru a introduce cablurile în subteran, dar au uitat să se mai prezinte și la lucru. Luni, în jurul orei 13.00, nici țipenie de muncitor de la firma CFO Integrator, nu era în zona străzii Memorandumului.

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că firma are termen două săptămâni pentru a introduce cablurile în subteran, iar apoi se va trece la asfaltare pe bani europeni. 

 

Aceeași rețetă va fi aplicată și pe străzile Moților și Avram Iancu, astfel că șoferii vor avea un discomfort real timp de câteva luni. 

 

Prima stradă pe care s-a lucrat a fost I.C. Brătianu, unde muncitorii au început săpăturile în 15 octombrie 2014, strada fiind acum finalizată.

Comentarii Facebook