Miercuri 17 Aprilie

Clujul, orașul intoleranței! Parada Gay de la Cluj va avea o contramanifestație naționalistă


Mai multe partide politice naționaliste au semnat la Cluj un pact de susținere a familiei tradiționale. Prima luptă se va da la marșul Gay de sâmbătă, 1 iulie.

Acordul a fost semnat de principalele forțe naționaliste din România, Partidul România Unită, Partidul România Mare și Partidul Noua Dreaptă. Momentul simbolic a fost ales astfel încât să se coordoneze cu mitingul organizat sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, pentru protejarea familiei tradiționale.

Adunarea de sâmbătă, la care sunt invitați să participe toți clujenii care susțin că familia este constituită doar ca uniune între bărbat și femeie, are loc în aceeași zi cu marșul homosexualilor, autorizat pentru prima dată în Cluj.

Avocatul Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte, e convins că alianța va funcționa optim în Cluj deoarece Clujul este un județ creștin cu C mare, românesc cu R mare și cu tradiție, unde alianța va reuși să obțină un rezultat foarte bun la următoarele alegeri, scrie napocanews.ro.

Dan Brudașcu, președintele PRM Cluj, a declarat că semnarea protocolului este benefică.

Vicepreședintele național al PRU, Alexandru Cordoș, a anunțat că alianța nou-constituită va lupta pentru identitate, credință, familie și unitate. ”Acceptăm diversitatea, dar care trebuie să fie realizată cu respect față de valorile tradiționale, creștine, față de cetățenii țării. Este un vis împlinit ceea ce am realizat astăzi, de mult prea mulți ani se dorește unitatea forțelor naționaliste. Clujul e primul județ din România care a semnat constituirea alianței la nivelul județului, un semnal pentru România. Naționaliștii nu se vor lăsa convinși să stea deoparte. Centenarul care va avea loc anul viitor nu se arată unul în normalitate, care să fie pregătit, dar noi, ca alianță, trebuie să avem un rol și o implicare în acest eveniment. Dacă vecinii din Ungaria au un departament împotriva centenarului, noi avem un departament pentru centenar, pe care nu-l vedem nicăieri”.

Foarte mulți clujeni au scris Primăriei, arătând că nu sunt de acord cu această manifestare a homosexualilor. Se pare că primarul Emil Boc nu ține cont de dorințele clujenilor, și ne întrebăm care e motivația pentru autorizarea paradei homosexuale: e de acord primarul cu această paradă neo-marxistă care dorește legalizarea adopțiilor de către homosexuali și care n-are nimic de a face cu democrația, drepturile omului sau cu civilizația? Fie primarul e de acord cu ceea ce ei promovează, fie a cedat unui lobby. Noi vom fi în stradă oriunde va fi nevoie pentru apărarea valorilor naționale”, a declarat Codrin Goia, președintele Noua Dreaptă Cluj.

Asistăm la un fenomem îngrijorător, extinderea acestor manifestări în afara Capitalei. O dată ce au primit autorizație de la Primărie în acest an, cu siguranță vor cere și în anii următori, iar cei din Primărie intră într-o tradiție tristă pentru că la anul vor obține mult mai ușor autorizație aceste manifestări. Petițiile trimise de cetățeni primarului Emil Boc au fost ignorate. Asta are loc în contextul în care avem 3 milioane de semnături pentru revizuirea constituțională a definiției familiei. Ne dorim ce există în alte state europene, cum e precizat în Constituția Poloniei, a statelor Baltice, chiar și în Constituția Ungariei, să fie definită căsătoria ca uniunea dintre bărbat și femeie, o precizare care va opri legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Prin manifestarea de la Cluj, ei nu fac decât să provoace în contextul pregătirii referendumului pentru modificarea Constituției. E o manfiestare obscenă, o știm de la București, o manifestare a perversității, de asta are nevoie municipiul Cluj-Napoca? Ne dorim o păstrare a climatului de normalitate și moralitate publică, pentru că partea privată nu ne interesează. În stradă suntem și noi, și copiii primarului Emil Boc.

Nu ne dorim ca Bucureștiul și Clujul să devină Sodoma și Gomora moderne. Acest gen de manifestări aduc atingere și ordinii publice, am văzut acest lucru la București, în anii trecuți, unde am văzut mici războaie civile, ori legea spune că dacă o manifestare afectează climatul de ordine publică, nu trebuie autorizată. Dacă acest rău e un fapt împlinit, noi nu am putut sta spectatori de la balcon. Am înștiințat primăria, am obținut înaintea lor autorizație pentru marșul normalității. Inițial reprezentanții homosexualilor au solicitat autorizație pentru manifestare tocmai în fața Catedralei Ortodoxe și a statuii lui Avram Iancu. De ce? tocmai pentru a provoca. Pe cine să provoace? românii care iubesc biserica și pe cei care îl iubesc pe Avram Iancu. Noi am reușit să cerem autorizație înaintea lor. Totuși, manifestarea noastră e pentru viitorul României, pentru viitorul copiilor care vor fi educați aici. În colegiul în care am terminat eu, la ora asta au loc anual parade ale homosexualilor. Profesorii îi obligă pe elevi să plimbe prin tot liceul drapeluri cu acele culori ale curcubeului. Se poate ajunge la fel și în Cluj. Revoluția homosexuală e una mondială, premierul Luxemburgului a fost primit aici cu soțul de mână, în Irlanda a fost numit premier homosexual, în Serbia ortodoxă a fost numită o femeie premier lesbiană. Credeți că e exclus să avem și noi așa ceva? Trebuie să facem ceva. Noi apărăm normalitatea. Și trebuie să fim atenți și la termenii cu care lucrează ei în spațiul public și în presă. Homofob ar însemna frică de oameni. Acum se ascund sub sintagma LGBT, pentru că oamenii nu știu ce înseamnă. Prima dată s-au ascuns sub sintagma gay, care în engleză înseamnă vesel. Sunt homosexuali, nu vorbim de academicieni, sunt niște perversiuni sexuale, pe care ei doresc să le aducă în spațiul public”, a completat Tudor Ionescu, co-preşedintele Alianţei BINE.

 

Ce traseu va avea marșul gay. Inițial urma să fie în Piața Avram Iancu.

Comentarii Facebook