Cluj: Se repară ruta alternativă de acces către Cheile Turzii şi către lacurile de la Ciurila

 

Drumarii au început lucrările de refacere a rutelor alternative de acces către Cheile Turzii şi către lacurile de la Ciurila.

 

În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 107L Turda – Petreştii de Jos – Crăieşti au demarat lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime de 15,1 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 17+400.

 

Lucrările de întreţinere constau în plombări cu asfalt pe sectorul de drum Turda – Petreştii de Jos şi, respectiv, întreţinerea căii de rulare cu material pietros pe sectorul Petreştii de Jos – Crăieşti. 

 

Prin intermediul acestor lucrări care au rolul de a îmbunătăţi starea drumului oferim tuturor celor interesaţi o rută alternativă de acces către Rezervaţia naturală Cheile Turzii, o zonă care atrage foarte mulţi turişti, precum şi către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Comentarii Facebook