Cluj - Se instalează automatele de bilete în stațiile Companiei de Transport Public Cluj-Napoca - FOTO

 

Automatele de bilete au început să fie montate în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca. 

 

Un astfel de automat poate fi văzut la stația de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj. 

 

Două firme din Brașov au câștigat licitația pentru implementarea sistemului de ticheting în municipiul Cluj-Napoca.

 

Este vorba despre Asocierea SC Ram SRL și SC CS Vision SRL, ambele din Brașov, care au venit la licitație cu o ofertă de 21 de milioane de lei, față de suma de 30 de milioane de lei, cât a evaluat Primăria Cluj-Napoca.

 

Firma CS Vision SRL este specializată pe soft și a produs un sistem similar pentru Transbus SA Brașov, iar firma SC Ram SRL este specializată pe construcții și a realizat Bastionul Postăvarilor din Brașov, Cetatea Râșnov și Cetatea Rupea.

 

Acest sistem de ticketing va duce la modernizarea a 94 de stații de transport în comun, cu tot ceea ce înseamnă infrastructura aferentă. De asemenea, vor fi aparate prin care vom putea cumpăra, la orice oră din zi și din noapte, bilete fără să mai stăm la ghișeu.  De asemenea, vom putea cumpăra un bilet pe care să-l utilizăm pe toate mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca sau din zona metropolitană, tramvai, autobuz, troleibuz, fără a mai fi nevoiți să perforăm un alt bilet, dacă schimbăm un autobuz. Va fi o modernizare a transportului public așa cum avem în marile orașe europene, când de la un automat îți cumperi bilete pe o zi, pe o oră, pe trei ore, pe o săptămână sau abonament cu care să circuli în sistem integrat”, a declarat primarul Emil Boc.

 

 

Sistemul de ticketing trebuie să fie funcțional până în octombrie 2014.

 

Comentarii Facebook