Miercuri 24 Aprilie

Cluj-Napoca: ”Neiubitorii” de animale au sudat poarta de la locul de plimbat câini - FOTO

 

Proprietarii de căței din cartierul Zorilor s-au trezit cu parcul unde își plimbau animalele închis. Cineva a sudat poarta de acces. 

 

Locuiesc pe Aleea Mestecenilor din cartierul Zorilor. Pana acum o saptamana, pe spatiul verde de langa blocul de la numarul 5, era un spatiu special amenajat pentru plimabt cainii ingradit, cu poarta si semna ”spatiu plimbat caini” (in dreptul intersectiei Mestecenilor cu Viilor". Cam de o saptamana semnul a disparut (mai exista doar stalpul) si poarta este sudata si vopsita, nu se mai poate intra. 

 

As dori sa va intreb daca aceasta inchidere a spatiului a fost facuta de catre reprezentantii primariei sau "ad-hoc" de catre locatarii "iubitori" de animale?

 

Indiferent cine a luat aceasta hotarare, nu mi se pare normal ca la cateva strazi sa nu existe nici un spatiu de plimbat cainii, cel mai aproape fiind pe strada Gh. Dima. Sunt foarte multe persoae care au catei, sunt numai catei pasnici si de cand am catel ii cunosc pe fiecare in parte si nu am vazut nici un stapan care sa nu curete mizeria dupa catelul sau”, a relatat Radu Pop, pe portalul domnuleprimar.ro.

 

Pe strada Mestecenilor, la numele 3 -5, a fost amenajat un loc pentru plimbat câini în 2001, printr-o hotărâre a Consilului Local Cluj-Napoca. 

 

Comentarii Facebook