Ce spune Băsescu despre fotografiile cu Udrea de la Paris: Serviciile secrete s-au implicat în campanie



Traian Băsescu a declarat, joi, după apariția pozelor cu Elena Udrea și procurorul șef al DIICOT la Paris, că serviciile secrete s-au implicat în campanie.

Întrebat dacă apreciază că serviciile s-au implicat în campania electorală, Traian Băsescu a răspuns: ”Categoric, da, şi vă asigur că nu va rămâne doar o singură afirmaţie”, potrivit Mediafax.

Este clar că serviciile s-au implicat, este clar că au fost lucruri în neregulă”, a continuat șeful statului, precizând că ”încă din 10 septembrie 2014” i-a chemat pe şefii celor două servicii, SIE şi SRI, şi prim-adjuncţii, Coldea şi Predoiu şi i-a atenţionat să nu se implice în campania electorală.

Implicarea lui Meleşcanu cred că nu mai are nevoie de demonstraţii. (...) Probabil a plecat de la mine Meleşcanu şi apoi a început să îşi strângă semnături pentru candidatură”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Acesta a vorbit și despre apariţia fotografiilor cu Elena Udrea, la Paris, alături de şefa DIICOT, precizând că ”ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă din nou o probă că serviciile sunt implicate”.

Vă asigur că voi analiza cu toată seriozitatea, iar cine crede că m-am culcat acasă şi aştept să se facă 21-22 decembrie, se înşală. Eu am spus că sunt preşedinte până pe 21 decembrie, la ora 24.00”, a mai spus Băsescu.

Marea bătălie este cine va fi preşedinte, pentru că unii îl susţin Ponta şi alţii, care ştiu că vor fi scurtaţi de cap, când vine Ponta, din serviciu, îl susţin pe Iohannis. Acest lucru îl ştiu foarte bine”, a mai spus președintele.

Comentarii Facebook