Ce spune administrația prezidențială despre vizita lui Mihai Seplecan la Iohannis

 

Administrația prezidențială a dat explicații după ce președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, s-a fotografiat în curtea Palatului Cotroceni și a spus că s-a văzut cu ”șefu”.

 

Biroul de presă de la Cotroceni a precizat că nu a existat o întâlnire cu Klaus Iohannis și că cele afirmate de președintele Consiliului Județean Cluj sunt nereale. 

 

Mihai Seplecan a postat în seara zilei de 25 noiembrie mai multe fotografii din curtea Palatului Cotroceni, dar și 2 selfie -uri realizate pe furiș, pe un hol, iar când a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu președintele, acesta a confirmat. Seplecan susține că i-ar fi explicat fostului președinte al PNL presiunile la care este supus pe linie de partid. 

 

Vezi AICI fotografiile.

 

Este foarte probabil ca Mihai Seplecan să fi intrat la Cotroceni cu programul de vizitate destinat turiștilor și să achite biletul de 12 lei.

 

La Cluj, Poliția face cercetări privind diploma falsificată. În plus, PNL Cluj l-a exclus din partid pentru prejudicii aduce organizației, dar Mihai Seplecan mai poate ataca decizia la Comisia de Onoare.

 

Șeful CJ Cluj a afirmat acum câteva săptămâni că dacă va fi demis din PNL se va duce la Cotroceni și va protesta.

 

 

Comentarii Facebook