Ce a spus Liviu Dragnea despre retragerea sprijinului Guvernului: Se pare că am mână proastă

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că a avut mână proastă în alegerea premierului. 

 

A fost o discuție lungă, serioasă, cu foarte multe lucruri spuse, profunde chiar. S-a discutat foarte deschis, nu contondent, și în final s-a supus la vot propunerea ca primul ministru să demisioneze. Au fost 60 de voturi pentru, 4 abțineri și 4 care nu au votat. La început Mihai Tudose a spus că va demisiona, dacă i se va cere.

 

Mâine dimineață vom reveni în CEx pentru a se discuta propunerea de prim-ministru, în așa încât să avem cât mai puține motive de a ne temem că vom ajunge în situația de astăzi. 

 

Au fost mai multe reproșuri. Concluzia a fost că nu se mai poate continua așa pentru că există o stare conflictuală între partid și guvern, cât și în interiorul guvernului. S-au referit colegii la ultimele apariții televizate. Au fost unele nemulțumiri ale unor colegi că anul 2018 trebuia să înceapă cu un bilanț al anului trecut și cu măsurile din planul de guvernare care trebuiau luate în acest an pentru români. 

 

S-a creat o stare de tensiune care a tot crescut. De asemenea, cred că au contribuit și unii colegi de-ai mei, pe care i-am lăsat să producă scrisori și postări. Au fost puncte de vedere elaborate, mai mult sau mai puțin. S-a ajuns ca 60 de colegi să spună că nu mai putem avea garanția că peste 30 de zile nu vom ajunge în aceeași situație ca și în octombrie 2017, când a fost o emisiune televizată în care au fost atacate 2 colege”, a spus Liviu Dragnea. 

 

Se pare că eu am mână foarte proastă. Nu numai în ceea ce privește propunerile de premier, ci și în alte 10 cazuri în ultimii ani. Le-am spus colegilor mei că eu nu voi face nicio propunere. La domnul Grindeanu am făcut eu o propunere și colegii au votat-o. La Mihai Tudose am făcut o propunere și fiecare coleg a spus ce crede, iar la final s-a votat. Mâine colegii mei vor propune și vom analiza cele mai bune variante”, a mai declarat Dragnea.

Comentarii Facebook