Ce a spus Cioloș, la mitingul PNL: Lipsa implicării naște monștri

 

Premierul Dacian Cioloș a participat, duminică seară, la mitingul Partidului Naţional Liberal prin care au fost lansați candidaţii la alegerile parlamentare.

 

Sunt aici în primul rând pentru ați decis să susțineți platforma România 100. Aceasta nu este doar înșiruire de iluzii, ci sunt principii pe care am început să le experimentăm în acest an și care trebuie să ne modeleze acțiunile. Onestitatea, bunul simț nu sunt iluzii, nu sunt doar enunțuri, ci trebuie să ne construim acțiunea în jurul lor și să coborâm princiiple în fapte concrete", a declarat Dacian Cioloș.

 

Premierul dorește schimbare în partidele politice. ”Să nu mai facem politică pentru interesul propriu sau pentru un grup. Trebuie să intrăm în politică ca să dăruim. Cu atitudinea asta se va ajunge la recâștigarea încrederii în România. Să recâștigăm oameni onești care vin în politică să dăruiască", a continuat premierul.

 

Cioloș a adăugat că nu există lideri mesianici, ci oameni care se implică.

 

Am cerut mereu liderilor să facă schimbarea în locul nostru. V-aș ruga să vă gândiți în ce fel noi fiecare vom putea să ne schimbăm pe noi înșine, pentru a putea apoi să cerem leadershipului să fie onest, de bun simț. Asta va duce la o schimbare și în societatea noastră. Pentru mine România guvernarea cu bun simț înseamnă guvernare prin asumarea propriei conștiinței. Implicarea trebuie făcută cu sufletul curat. Lipsa implicării naște monștri, ați văzut în toți acești ani”, a mai spus Dacian Cioloș.

 

Mitingul PNL a început la ora 17.00, cu o participare de circa 20.000 de oameni.

Comentarii Facebook