Care este drumul județean din Cluj cu gropi de jumătate de metru?

 

Un drum județean din Cluj are gropi de jumătate de metru. Culmea este că și șeful drumurilor din Cluj recunoaște acest lucru. 

 

Este vorba despre drumul județean Pădureni - Satul Lung. Mircea Avram, directorul RAADPP Cluj, a spus că singura soluție, pe moment, este acoperirea gropilor cu piatră, fiind atât de mari încât în lipsa asfaltării aceasta este singura soluție. 

 

La Pădureni vom pietrui, pentru că sunt gropile de jumătate de metru. Am fost și am văzut. Am și un coleg de acolo care mă sună și îmi spune. Probabil că în 2015 vom și asfalta. Drumul e prins pe fonduri europene și nu putea face altceva”, a declarat Mircea Avram.

 

Problema este că nici rezolvarea cazului din fonduri europene nu este un lucru sigur. Avram a delegat un angajat al Regiei pentru a se ocupa numai de accesarea acestor fonduri. ”Am dat un om de la regie pentru a se ocupa de depunerea cererilor pe fondurilor europene. I-am dat mașină, pentru că de la Consiliul Județean nu s-a făcut nimic. 

 

Pe fonduri europene sunt prinse 9 drumuri: Pădureni - Satul Lung, e prins drumul de la Mănăstirea Florești, e prins o parte din drumul de la Sic, și de la Chinteni, și porțiunea de la Aiton. Nu știu dacă ne aprobă ADRNV -ul. Vom vedea. Prima dată să vedem ce putem face noi. Dacă vor veni și bani de la Guvern și UE vom vedea, dar noi avem bani în buget și nu îi folosim”, a spus Avram. 

 

Uioreanu putea asfalta pe an MINIM 100 de km de drumuri județene! BANII erau ținuți în conturi degeaba - DEZVĂLUIRI

Comentarii Facebook