Prefectura Cluj a cerut organizarea alegerilor pentru Consiliul Judetean Cluj. Vezi când s-ar putea sa mergi la vot

Prefectura Cluj a înaintat o propunere de organizare a alegerilor parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

 

Prefectul Judeţului Cluj a înaintat Ministerului Afacerilor Interne propunerea de organizare a alegerilor locale parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. 

 

La data de 03 octombrie 2014, Horea Dorin Uioreanu a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Au urmat 10 zile în care se putea contesta această demisie, dar nimeni nu a făcut-o. 

 

Aceste alegeri ar putea avea loc cel mai devreme în 35 de zile, dar nu mai târziu de 90 de zile de la data la care a fost înaintată propunerea de către Prefectura Cluj.

 

Ordinul Prefectului Judeţului Cluj nr. 360/06.10.2014 a fost emis în temeiul prevederilor art. 1021 raportat la art. 69 alin. (2) şi (3) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare coroborat cu art. 15 alin.(2) lit.a din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare.

Comentarii Facebook