Calin Platon, fostul prefect de Cluj, aflat in arest, a fost suspendat din functia de la Guvern

Premierul Emil Boc a dispus suspendarea raporturilor de munca cu inspectorul guvernamental Calin Platon ca urmare a arestarii acestuia pentru uciderea unui bebelus si ranirea mamei sale in accidentul de luna trecuta.


"Avand in vedere adresa Judecatoriei Cluj-Napoca nr. 1244/12/A din 31 august 2010, primul ministru emite decizia prin care se constata suspendarea de drept a raportului de serviciu, incepand cu data de 30 august 2010, a domnului Calin Gavril Platon, inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului", se arata in Monitorul Oficial nr 632 aparut azi, 8 septembrie.

 

Accidentul, in care bebelusul de trei luni al familiei Jakab si-a pierdut viata, s-a produs in 27 august 2010 pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Fostul prefect de Cluj i-a lovit pe trecerea de pietoni pe Ioana Jakab, care traversa regulamentar, si pe fiul ei.

 

Platon a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa, vatamare corporala grava si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis valabil. 

Comentarii Facebook