Bugetul municipiului Cluj-Napoca, dezbătut cu locuitorii din Mănăștur. Ce investiții vor cetățenii


Primarul Emil Boc a dezbătut, miercuri, proiectul de buget al Municipiului Cluj-Napoca pentru acest an cu locuitorii cartierului Mănăștur.

Astăzi (n.red miercuri), la cinematograful Dacia, a avut loc cea de-a 2-a dezbatere publică privind proiectul de buget al Municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2017. După prezentarea proiectului de buget pentru anul în curs, inclusiv a investițiilor care vor fi realizate în cartierul Mănăștur, au fost inventariate problemele ridicate de către cetăţeni pentru a fi avute în vedere anul acesta”, a anunțat Emil Boc.

Conform edilului, acestea sunt cele mai importante investiții pe care și le doresc locuitorii cartierului:

- crearea unui club al pensionarilor pentru cartierul Mănăştur în incinta cinematografului Dacia
- montarea de praguri de sol şi stâlpişori pentru îmbunătăţirea circulaţiei
- ameliorarea aspectelor legate de ordine şi siguranţă publică în cartiere printr-o prezenţă mai mare a reprezentanţilor Poliţiei Locale în locurile de joacă, centrele de cartier, pieţe şi locurile aglomerate
- un număr mai mare de camere de supraveghere, atât pentru siguranţa circulaţiei cât şi pentru ordinea şi siguranţa publică
- îmbunătăţirea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor şi modernizarea punctelor gospodăreşti
- plantarea de arbori
- modernizarea curţilor şcolilor
- amplasarea de bănci la Asociaţiile de proprietari.

Boc susține că aceste probleme sunt în atenţia Serviciilor de specialitate ale Primăriei, în vederea rezolvării lor punctuale.

Comentarii Facebook