Bugetare participativă Cluj: ”Toalete pentru toți” în valoare de 150.000 de euro

 

Prin proiectul de ”Bugetare participativă” inițiat de Primăria Cluj-Napoca se propune amplasarea de toalete publice în tot orașul.

 

Prin proiectul “Toalete pentru toți” propunem amplasarea în locuri strategice din centrul orașului a unor obiecte atragătoare de mobilier urban cu rol de toalete publice. Design-ul acestor obiecte poate fi rezultatul unui concurs de idei sau ele pot fi achiziționate direct de la un producător specializat.

 

Caracteristicile unor astfel de obiecte trebuie să fie următoarele: Accesibilitatea și adaptarea pentru grupuri vulnerabile (persoane în vârstă, mame cu copii, persoane cu dizabilităti, persoane cu traumatisme temporare); Igiena impecabilă asigurată prin funcția de autocurățare. Acest aspect este esențial pentru toate categoriile mai sus menționate care sunt nevoite să atingă toate suprafețele și accesoriile toaletei.

 

Astfel, prin accesibilitate, adaptare, igiena și un design inovator propunem în oraș o serie de obiecte-REPER”, se arată în proiectul supus votului.

 

Proiectul poate fi votat AICI.

Comentarii Facebook