Boc: USL ne-a dat 588 de parlamentari. Suntem în Guinness Book. Am depășit și SUA - VIDEO

 

 

Primarul Emil Boc a acuzat dur USL, spunând că Uniunea este de vină pentru numărul record de 588 de parlamentari.

 

Împreună cu președintele României, încă din 2011, am trimis la Parlament un proiect de revizuire a Consitituției, subliniez de revizuire a Constituției, cu 300 de parlamentari. Dacă USL în vară, în loc să se ocupe de suspendarea președintelui, se ocupa de referendumul pentru revizuirea Constituției, la alegerile acestea nu aveam 600 de parlamentari, ci aveam 300. Ar trebui lucurrile spuse clar și să nu ne tot ascundem după deget că nu știu ce Curte Constituțională ne-a dat cei 588 de parlamentari. Nu, USL ne-a dat cei 588 de parlamentari prin faptul că nu au revizuit Constituția, deși timp de 6 luni de zile au avut pe masă proiectul înaintat de Guvern și președintele României”, a declarat Emil Boc, extrem de tăios.

 

Au avut pe masa proiectul de revizuire  a constituției cu 300 de parlamentari. Da, vechea coaliție nu a reușit să adune majoritatea pentru modificarea Constituției, dar de ce noua coaliție, timp de 7 luni de zile, nu a reușit să revizuiască Constituția măcar pe acest punct? 

 

E fără precedent. Cred că intrăm în Guinness Book, cu acest număr de parlamentari raportat la numărul de populație. Dacă am depășit și Statele Unite la numărul de parlamentari, vă dați seama ce democrație avem  în România”, a conchis Emil Boc.

 

Comentarii Facebook