Boc: ”USL Cluj nu există la București”. Parlamentarii de Cluj sunt INVIZIBILI

 

Emil Boc susține că USL Cluj și USL Transilvania nu există la București și județul are mult de pierdut. 

 

USL Cluj nu există la București. USL din Transilvania nu există la București. Eu cred că suntem pentru prima dată în ultimii 20 de ani când nu avem o voce la București care să reprezinte județul în proiectele mari, precum centurile orașului și spitalul de urgență”, a spus Boc.

 

Despre parlamentarii de Cluj, primarul a spus că nu s-au interesat de problemele municipiului.

 

Domana Cătăniciu m-a contacat pentru a face lobby pentru unele biserici din Cluj, pentru a primi bani de la bugetul local. O vom ajuta în măsura posibilităților. Doamna Aurelia Cristea m-a căutat la început de mandat pentru a vedea care este situația unităților de învățământ, iar după aceea nu a mai zis nimic”, a spus Emil Boc. Ceilalți parlamentari nici măcar nu au dat un semn de viață.

 

Primarul a mai spus că acum ”Victor Ponta e captiv baronilor din Muntenia și Moldova. Trebuie să plătească unele polițe. Vrea să facă acum autostradă la Craiova și în Moldova, când încă sunt proiecte începute și nefinalizate, precum Autostrada Transilvania. Este o nebunie să faci așa ceva, dar vă dați seama ce cheltuieli sunt cu studiile de fezabilitate...”, a mai spus Emil Boc.

 

Mai multe declarații puteți vedea AICI, la minutul 13.00

Comentarii Facebook