Boc recunoaște că parcometrele din centrul Clujului sunt de toată jena

 

Clujenii care parchează în zona centrală s-au lovit de foarte multe ori cu sistemul greoi de plată cu monede la parcometre. 

 

Principala problemă este lipsa acestor monede, dar și faptul că deși pe parcometre scrie să se pot folosi cardurile acest lucru nu este real. În aceste condiții, șoferii trebuie să umble prin tot centrul pentru a găsi monede sau să vină cu punga după ei.

 

Asta vrem să facem și în restul parcărilor din centrul Clujului, să cumpărăm parcometre care să poată fi accesate ca plată și cu bancnote și cu cardul. Azi trebuie să mergi cu un pumn de monede, dacă se întâmplă să nu funcționeze cardul. Am dispus ca măcar pentru zona 1, unde parcarea este mai scumpă, să achiziționăm parcometre unde să poți plăti și cu bancnote. 

 

Se tot obiectează că sunt probleme și la aceste parcometre pentru că nu recunosc bine bancnotele noastre, pentru că sunt obișnuite cu euro, dar până la urmă și cele de la ticketing s-au obișnuit și cu bancnotele noastre și pot să funcționeze. Mai greu... Va fi mentenanța mai complicată, dar trebuie să îi pui cetățeanului condiții decente”, a anunțat primarul Emil Boc, la Realitatea Fm, fără a spune de când vor fi cumpărate parcometrele. 

Comentarii Facebook