rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Boc declară RĂZBOI celor care își duc copiii cu mașina la școală. Ce PROIECT PILOT a prezentat

   

Primarul Emil Boc anunță că următoarea mare luptă a municipalității va fi cu cei care își duc copiii cu mașina la școală.

 

Primul pas este introducerea de autobuze școlare. ”Este un proiect pe care clujenii l-au solicitat, de a implementa proiectul ”Autobuze școlare”. În consecință, de marți, 11 septembrie, vom avea o lună și jumătate un proiect pilot, să vedem cum îl receptează copiii și părinții. Este un proiect pilot adresat copiilor din clasa 0 - 4, copiii aceia mici, care vin cu părinții la școală. O mașină un părinte, un copil, și care generează foarte mult trafic. Aici vrem să venim în spijinul părinților și a celor care însoțesc copiii la școală, punând la dispoziție, deocamdată ca program pilot, pentru două licee, care sunt în proximitate, Bălcescu șu Avram Iancu, autobuze școlare. Am conceput cu Compania de Transport Public cinci trasee, adică cinci locuri din oraș, din cinci părți diferite, de unde autobuzele dedicate elevilor, repet pentru clasele 0 - 4, vin și aduc copiii până la curtea școlii, Bălcescu și Avram Iancu.

 

Cele cinci trasee pornesc din cele cinci zone: 

 

- Bucuim - Minerva - Memorandumului - Avram Iancu - Bălcescu / Avram Iancu

- Bucium - Calea Florești - Memorandumului - Avram Iancu - Bălcescu / Avram Iancu

- Zorilor - Piața Avram Iancu - Bălcescu / Avram Iancu

- Gheorgheni / strada Unirii - Piața Cipariu - Bălcescu / Avram Iancu

- Mărăști / IRA - Expo Transilvania - Aurel Vlaicu - Crinului - Someș - Constanța - Avram Iancu

 

Ce e important de reținut este că în autobuze pot urca cei mici, însoțiți. În autobuz va fi un polițist local care va asigura că acolo se respectă regula să fie elevi. Pot urca și alți copii, clasele 0 - 4, de la alte licee care sunt pe traseu. Dacă ești din Mănăștur și vii la Șincai, Racoviță sau Coșbuc, poți să vii până la stația aferentă din centru. Și cei din Zorilor pot face acest lucru. Este permis să se urce nu numai copiii de la Bălcescu și Avram Iancu, ci și ceilalți.

 

Ora de plecare va fi probabil 7:15, 7:20. Se va stabili orarul și va fi decis și orarul de preluare a copiilor. Prin asta încercăm să ducem la decongestionarea traficului. Dacă vom vedea că programul funcționează vom extinde și la celelalte clase. Deocamdată sunt 900 de elevi care pot intra sub incidența acestui program.

 

Când va ajunge autobuzul va fi un paznic care să preia copiii și să îi ducă în curtea școlii. Vrem să fie copiii în siguranță. De aceea avem polițist local în autobuz. Pe toate autobuzele va scrie transport elevi”, a explicat primarul Emil Boc, la Realitatea FM. 

5-9-2018, 11:49
821 vizualizări
94 comentarii
garaju20-9-2018, 10:35
Doar carpeli si masuri de fatada.
Cu parcarile cum stam domnule primar? Garajele dintre blocuri mici depozite/ateliere) sunt faine, asa-i?
Mai baga niste cladiri de birouri, blocuri in centru.. ca apoi sa te plangi ca oamenii au masini.
Este efect6-9-2018, 23:26
Cauza trebuie cautata in faptul va Boc de 12 ani nu a construit nimic in materie de drumuri, a carpit si doar atat.
dadas6-9-2018, 15:44
Razboi ar fi ca un politist sa dea amenzi celor care stationeaza pe starda, blocand o banda, pana vine odrasla la masina
omul cu ranga6-9-2018, 11:55
NU ASA SE DECLARA RAZBOI, ala nu e razboi , trebuie sa fie bataie , jegurile astea cu masina trebuiesc batute asa se face razboi.
mica6-9-2018, 11:17
bine ma, povesti. eu tot cu bmw las copilul, sa vezi ce ma razboiesc eu sa faca figuri.
si din buna ziua unde e autobuz?
ticu6-9-2018, 11:31
De acolo pe jos, sau cu trotineta ca nu-i departe, amu numai la voi, ultimii mutați in Cluj ne gândim?
mica6-9-2018, 13:51
usor cu trotineta la vale, dar la deal ce fac boss? :))
ticu6-9-2018, 14:22
In spate ca doar nu vrei sa te cocoșezi chef!
Dacă ești ultimul venit...?
Dudes6-9-2018, 10:42
Dar cum si-au inscris copiii in clasele primare la Balcescu si Avram Iancu cei din Manastur, Zorilor s.am.d.? Au facut fals in acte? Flotant "fals" si si-au declarat mincinos domiciliul in circumscriptiile respective?
Pentru Onisifor Ghibu in Grigorescu nu introduce d-l Boc autobuze din Floresti si Baciu? ... finantate bine-inteles din bugetul Clujului exact ca si scolile.
Scoala horea8-9-2018, 10:14
Eu nu mi.am făcut flotaNT și stau Iris. Din cls 1 de la Iorga l,am transferat la Horea fără schimbare buletin și fara flotant.... sunt destui care mai ca nu își duceau odorul pana în ușa clasei cun mașina. .. accesul de anula acesta va fi pe langeam pedi 2...ce vor face atunci! Vor bloca accesul la pedi 2 sa își aștepte odorul? Pt cei din Iris ar fi super sa bage mai multe tramvaie mov ca sunt mai încăpătoare. ...și dragi controlori de la ctp sa își facă datoria și sa amendeze pe toți cei care încalcă regulamentul....ca pot lua amenda și cei cu bagaje mari și cei care ocupa locurile dedicate pt bolnavi bătrâni sau mame cu copii mici...este afișat regulamentul citiți apoi săriți în sUS ca vorbesc prosti
Retrocedatu'6-9-2018, 9:04
Auzi ma pitic nenorocit si blestemat ! Sa le declari razboi "viniturilor satanisto-ITste" care au invadat Clujul datorita "initiativei" fetelor tale care oricum n-au treaba cu lumea asta ! Si firmelor care isi percheaza dubele , TIRurile , masinile la domiciliul sau resedinta shoferoiului venit tractorist de la Tzaranoaia si care ocupa parcarile si rarefiaza aerul in Cluju' pulii ! Stai linistit ca ti-o iei la alegeri , bulangiule !
haha6-9-2018, 9:27
dorele vezi ca viniturile sataniste it-iste te iti platesc tie somajul lu mata si pe tactu pensia, de pleaca satansitii din ro muriti de foame cu totii
Roxy6-9-2018, 14:17
Domnule "Retrocedatu" aveti un vocabular demn de toata mila. Oare ai absolvit liceul si ai trecut bacaloreatul ? nu e bine sa jignesti si sa injuri. Ar trebui sa nu se publice aceste comentarii jalnice. Sunt convinsa ca nu esti nascut in Cluj si ca ai venit aici din greseala!! Daca nu iti place intoarce-te de unde ai venit domnule.
@Roxy6-9-2018, 14:43
Prostituata Roxy, cand lingi functionarii din primarie in fund, e mai ok decat vocabularul unora? Cand vii la Cluj si parchezi unde vrei tu si ii incurci pe altii e mai ok decat vocabularul? Cand stapanul tau iti face Untold si nu lasa cetatenii sa doarma e mai ok decat vocabularul? Mars la produs, tarfa ieftina.
@@Roxy6-9-2018, 15:04
Așa vorbești cu ma-ta și de ea, putoare ce ești?
Marș la pata Rât , in levigat cu tine, scarba!
Protonic6-9-2018, 8:48
Ideea cu dusul copiilor la scoala cu autobuze nu este rea.
Ca Primaria a declarat razboi celor care au autoturisme stim, deoarece in fiecare an cand incep scolile incep si lucrarile de asfaltare in Cluj.
Sanyi6-9-2018, 8:20
FIECARE POPOR DA NASTERE UNOR LIDERI !

PRIN BOC VOI ATI ATINS MAXIMUL !

ATÂT PUTETI !
Moc an6-9-2018, 8:29
Culca-te , ungure , mai este vreme pana la Centenar.meriti un scuipat mocănesc gen Avram.
Protonic6-9-2018, 8:46
Boc nu este lider national ci local. Si nici aici nu a fost votat de jumatate din populatie ci din o parte majoritara de alegatori prezenti la vot.
Untoldeanu6-9-2018, 7:32
Totul e bine pana nu se depășesc limitele.Bine a spus Antonia, vacanța de vara nu a priit unora defel,din contra a îndobitociți mai mult decat la limita normalului.Dragi tefelisti,postaci , hateri sa ce-ti fi, păpuși gonflabile a propagandei anti BOC, prestatori guriști la cheremul unora, vedete porno a fostului partid, ce aveti cu noi clujenii si mai ales cu alesul nostru care se zbate sa țină orasul la nivel european.Nu mai stați capra la maciuca, mai cei din curentul anti BOC, nu va mai lăsați motrositi de cei cu interese meschine, nu mai jigniți locuitorii acestui oras, lăsați clujeanul sa voteze liber ce le dictează conștiința, adică pe acelasi mai mârțoage de postalion expirate si potai de filozofi.Nu mai grohăiti imbecilități,nu orice muget sau dat din copite e un comentariu.
Votantul liber6-9-2018, 7:06
V-am atentionat de ani buni spre ce ne indreptam,la renuntarea la masina care,in mintea piticului nu e o necesitate.Nu stiu daca a avut in viata lui masina personala,unii zic ca nu ar ajunge la pedale,cert este ca de un an ,de cind are al doilea(dupa alt PDL-ist,Hava de la Alba)cel mai mare salar din primarii din tara(150 milioane lei vechi) se deplaseaza lejer cu taxi.Alege rezolvarea cea mai usoara si puerila pt.rezolvarea problemelor de trafic.Un primar responsabil ar construi centuri,drumuri ocolitoare,ar largi drumurile,pasaje subterane si supraterane,tuneluri,parcari subterane sau supraterane, sensuri unice,sa enumar citeva masuri care le iau edilii din toate orasele de pe aceasta planeta.Din pacate mi-am pierdut speranta,mocanul n-are degind sa faca ceva util,in schimb umple Clujul de gainarii.
Mihaela6-9-2018, 9:04
La ce te ajuta centurile daca lumea duce copiii in CENTRU la scoala, tot in CENTRU sunt TOATE spitalele, clinicile private, primaria, politia, pasapoartele, sediile de firme, cladiri foarte mari de birouri si unde mai are lumea treaba. Clar ca sunt o necesitate centurile dar vorbim acuma despre oras. Daca ar mai renunta lumea la masini si ar folosi autobusele, care sunt cat de cat la standarde acceptabile, sau bicicletele (poti folosi bada pt bus) s-ar mai aerisi putin orasul. Vorbesc in calitate de pieton si biciclist
Marius6-9-2018, 9:47
Si cine a dat aprobari de cladiroi de birouri in centrul orasului??? De ce nu a gandit Soporul, de exemplu, ca zona exclusiva de birouri? Pt ca nu poate. Si nici nu asculta. Capos mai mare ca mocanul asta de primar nu exista. De ce nu a impus dezvoltatorilor imobiliari) gen cei din Buna Ziua) obligativitatea gradinitelor, parcurilor decente, locurilor de joaca? Pt ca e manjit pana dincolo! Adio, Boc! Nu mai tine gargara cu festivaluri, paranghelii si asfaltare centru.
Alex 7-9-2018, 2:11
un mare om a zis ca o societate civilizata nu e aceea in care toti oamenii, saraci sau bogati, au masina, ci aceea in care bogatul merge cu autobusul. nu vreau sa fac filozofii pe aici, dar uitati-va un pic in tarile din jur unde primarul,primul ministru,parlamentarii,etc merg la lucru cu busul sau bicicleta si dupa aia comentati voi aia care dintr-un cuplu mergeti la lucru cu 2 masini ;)
Botulism6-9-2018, 6:17
Prin aceasta stratagema, foarte simpla dealtfel, maretul carmaci al Clujului incearca sa ataraga atentia botanistilor ca de aceea e greu traficul ca parintii sunt devina.
Boc isi bate joc6-9-2018, 3:22
Pablo Escobar - A fost cel mai iubit traficant de droguri din cartierul Medellin.
A facut terenuri de fotbal prin cartiere, dadea bani la biserici, etc.
Cu toate astea, cica era un om rau, vindea droguri, ucidea oameni, etc.

Boc - Cel mai adulat primar de catre mancatorii de kkt.
Face Untold sa-i prosteasca pe votanti, iar votantilor li se rupe de copiii internati in spitalul din imediata apropiere a locului unde se tine Untold.
Da autorizatii de cartiere noi, iar adulatorii sunt in extaz, dar de fapt sunt atat de retardati incat nu baga de seama tot pietrisul si molozul carat din acele cartiere pe strazi, strazi care se strica si trebuie bagati bani multi in asfaltare.

Exemplele pot continua.
Cat de retardat sa fi pupi in fund un pitic care cu o mana iti da, iar cu celelalte maine iti ia (celelalte, si ale firmelor de casa care spaguiesc prin primarie).
Cat de retardat sa fi cand un pitic iti face concerte in mijlocul Clujului, dirijand masinile pe Avram Iancu, facand blocaje care inseamna noxe multe, deci atmosfera poluata? Te bucuri de un concert poluand mai mult decat e nevoie?
Cat de retardat poti fi cand piticul iti face paranghelii, apoi mergi spre casa, dai intr-o lucrare nesemnalizata si iti rupi masina, sau mai rau, incerci sa o feresti tragand de volan si pui in pericol alti soferi?
Lol6-9-2018, 3:47
Ia-ti medicamentele Alex(a)
Boc isi bate joc6-9-2018, 4:10
Ia-ti lingurita de kkt, limbistule.
Te deranjeaza adevarul, limbistule?
Mari6-9-2018, 5:39
Fara numar, fara minte, fara coloana vertebrala. Daca pe pensionari ii inteleg, astia nu mai pot fi schimbati in mentalitate, despre tineretul clujean nu pot decat sa am resentimente. Sunt atat de fanatizati, incat multi dintre ei ar fi in stare sa-ti dea in cap pentru idolul Boc. Un idol care a facut mai mult rau decat bine, mai ales in ultimele doua mandate. Nu a facut absolut nimica util, ceva ce sa ajute clujenii platitori de taxe, ba din contra, parca tot ce face merge spre a ingreuna viata. Daca infintarea a cate unui giratoriu nenorocit inseamna ceva...Batjocora reabilitatarilor, miza fiind bordurile , dalele, stalpisori si alte importuri ale firmelor amice, pistele de biclete in batjocora, total aiurea si nefunctionale, la ideea ca aceste autobuze vor face ceva pentru parintii care-si duc copii la scoala, tiketingul , un maret fiasco, lipsa parkinguri, strazi netrasate, indicatoare rutiere aiurea, circulatie dirijata prin trasaje derutante, trotuare acupate de masini in cartiere, mai nou ilegalitati cat China descoperite de Curtea de conturi, adica bani spre tot felul de ONG-uri, curios si aici, nimeni nu face o sesizare catre DNA, etc, etc, etc. Votati-l in continuare pe acest propagandist , o mangafa din toate punctele de vedere.
Minerva5-9-2018, 23:19
Tot Manasturul unde copii sunt pui de Einstein , e cu tine BOC ,de aceea vei ajunge presedinte.
Z 5-9-2018, 22:20
M..e Boc de cartierul Iris ai uitat iarăși. Normal ca mă duc zilnic cu mașina și opresc exact în fața școlii.
Eu5-9-2018, 22:50
Sa participi la ore.
z6-9-2018, 8:16
sa ma s..i de poola
Eu6-9-2018, 8:35
Mat.a.
Holostencu Florin5-9-2018, 21:48
Cumpăraţi autobuze BMW şi se liniştesc toţi...
horiCA5-9-2018, 21:26
Omul asta cred ca e intr-un fel de competitie in care tampenia cea mai mare castiga
Doru5-9-2018, 23:05
Cred ca cu tine .
dora7-9-2018, 15:15
Dorule te mananca maciuca?
rody5-9-2018, 20:50
pai nu mai merge asa. in zona scolilor si liceelor cozi infernale. masini pe avarii. sunt oameni care chiar au treaba si nu pot sta blocati de parintii si bunicii care isi duc odrasla cu masina la scoala.
hooopaaaa5-9-2018, 20:38
respect domnule boc! aglomeratia e infernala. unii isi pun conserva pe avarii in mijlocul drumului sa isi duca odrasla pana in sala de clasa.
M*** Boc5-9-2018, 20:08
Si cum luam copii de scoala ma boule? Ii aduce tot autobuzul cu burtosi sau ai uitat ca trebuie sa ii si luam acasa, la ce prost esti chiar erai bun de prim ministru
omg5-9-2018, 20:41
taran prost. eu veneam de la scoala singur. la 7 ani. la o scoala din zona iullius mall pana pe dunarii intre lacuri. deci 2 km pe jos. si nu am murit.
Antonia.5-9-2018, 20:03
Bine ati gândi domnule primar.Orice propuneți spre binele clujenilor, tot vor fi cârcotași cărora cerebelul este deplasat si întârziat.Am crezut ca ati evoluat dupa vacanța de vara,dar surpriza,sunteti tot mai superficiali,neinformați,needucați, cruzi,invidioși, slabi, corupți, imorali, egocentristi,lași, nimeni nu-i perfect , nici eu.
Visam la îmbogățire, suntem indiferenti la suferința altora, ne bucurăm sa știm ca alții o duc mai rau,tot timpul prinși in aglomerație si iritați cu sufletul poluat de consumerism si orgoliu nesatisfăcut .Nu e sănătos si nici productiv sa trăiești cu certitudinea ca nu poți conta pe nimeni,ar fi ideal sa ne schimbam perspectiva si sa avem incredere intr-un om care de aceasta data chiar s-a gândit la varianta ideală.
Domnule BOC, veti fi votat de 87% dintre alegători, eu am sa parez comentariile răutăcioase cu bunătate, pana ce lumea va obosi sa va mai atace.
Cleopatru5-9-2018, 20:18
Ce postare frumoasa si laudaroasa, domnul primar e mandru de tine. Azi iti da doua bonuri pentru cantina primariei pentru efortul depus.
@Cleopatru5-9-2018, 20:32
Tu nu ai copii. De ce esti atat de afectat?
Eu5-9-2018, 23:21
Nu te hoji ,CLEO, ca iar ti-a tras-o elegant ANTONIA.
zt6-9-2018, 6:12
Si felul 3, Nutella dintre fesele adulatului, calda si buunaa.
Eu6-9-2018, 7:53
Asta las la mat.aaaaa!!!!
Eu5-9-2018, 19:58
Bai piticul porno oare cati burtosi de astia la care le zici politisti comunitari o sa mai angajezi pentru treaba asta? Da de ce numai copii din clasele 0-4 se pot urca in autobuz? Daca am 2 copii 1 in clasa 4 si unul in clasa 6 cum sa fac sa ii duc pe amandoi? Cu cel din clasa 4 ma urc in autobuz si pe cel din clasa 6 ma il duc cu masina? Ai ramas la fel de prost ca atunci cand erai premier, bine ca nu te-am votat ca trebuia acum sa ma scuip in oglinda.
Tu5-9-2018, 20:50
Nu cred ca ai făcut fals in declarație cu caracter de continuitate, in forma continuata si repetitivă ca sa înțelegi mai bine.cateodata e mai bine sa taci, altfel sigur știm ca esti un idiot cu probleme penale pe care ti le cauți cu lumânarea. Ii poți duce separat, pt ca eu as propune locuri nelimitate in școlile centrale dar in trei schimburi ca sa fie pe placul tuturor.
Ilie5-9-2018, 21:14
Si atenție, in acte publice, e mult mai grav.
legea5-9-2018, 17:42
Macar de purta centura de siguranta(foto), cum zice codul rutier, mai puteam spera la ceva legal de la edil! ...Si pentru cultivarea mintii mele, asa pretinsa logica, imi poate explica cineva ce cauta copiii de clase 0-4 din Manastur, Zorilor, Marasti(cartiere limitrofe) exact la scoala in centrul urbei?
Scolile de cartier nu sunt bune ori nu au avize de functionare, ori ce? Credeam ca invatamantul e la fel de profesionist in orice scoala din Cluj-Napoca sau se recunoaste ca nu!?
a5-9-2018, 18:03
doream sa-ti raspund la "intrebarile" tale dar esti prea cretin sa meriti unul , ,..plus ca iti raspunzi la intrebari, daca recitesc cu atentie. na,spor
Pt legea5-9-2018, 18:32
Alo, legea! Unde scrie in lege ca trebe sa ai centura pusă daca staționezi/esti oprit?! Daca tot ești prost, măcar nu claxona!
Agentul Haosului5-9-2018, 19:32
Limitrof e neuronul tau singuratic, care se zbate si, din cand in cand, loveste cutia craniana si scoate cate o ineptie. Cartierele enumerate, plus alte cateva (toate de fapt) sunt cartierele principale ale Clujului, care e compus din centru si cartiere.Limitrofa e Pata Rat de unde te tragi.
Eu5-9-2018, 20:02
Pai nu poate sa isi puna centura ca e prea mic si i-ar trebui inaltator la scaun altfel i-ar veni centura peste fata aia de prost
foie verde loboda5-9-2018, 16:09
Foaie verde stalp, curge apa-n beci, fix pix, masuri de impresionat lingaii si idiotii. Si sunt destui, din pacate care cred cu asemenea improvizatii se va elibera traficul. BOC-ule, centura, pasaje, parchinguri si eliberarea strazilor de masini parcate. Gasite solutii pentru masinile care vin odata cu studentii si care nu platesc taxe cu toate ca folosesc strazile atat ca parcare cat si rulare, fac pariu pe oricat ca acele autobuze vor fi blocate exact in fata scolilor unde vor debarca elevii. Poate Boc va merge in fata oricarei scoli de marti incolo sa vada cum sunt blocate, chiar si in cartiere. Apuca-te de ceva serios, lasa tampeniile ca nu suntem toti tembeli ca nutellisti care te ling zi lumina!
Eu5-9-2018, 22:55
Foaie verde si fudula, sa ne iei pe toti de sula.
poov5-9-2018, 15:14
Eu zic sa facem intai metroul domnule Boc, si dupa sa ne ocupam si de acesti parinti.

Cu "autobuzul scolar" nu il va duce nimeni, pentru ca vor rade vecinii ca nu isi mai permit sa il duca cu masina! Sa nu mai zic ca si la scoala, copii veniti cu aubuzul scolar vor fi stigmatizati de restul, pentru ca asta e educatia data acasa in Romania.

El saracu tot crede ca lumea isi duce copilul cu masina la scoala ca nu exista transport, il duce si il asteapta sa se laude la restul ba, cum la fel isi pun masina in fata terasei sau telefonul pe masa!
bibisi5-9-2018, 16:48
Din pacate adevar grait-ai! E trist, dar asa e...
cucu5-9-2018, 15:10
Din pacate din nou mister boc apuca problema de coada......ca de obicei incearca sa trateze efectul si uita de cauza. De ce oare merg copii din cartiere indepartate catre avream iancu si nu merg la scoala in zona de resedinta, aaa din cauza flotantilor. Pai acolo trebuie lucrat prealuminate primar, la cauza nu le efect

Apropo, pe cand avem si noi centura aia desenata pe vremea lu funar? nu mai intreb de metrou ca aia e la categoria sf
.5-9-2018, 15:03
ba bouule futuzzi ggura ta da pizdeeele tale cele 2cu ce piiizda matii imputtzite au mers la scoala ? Cu masina de la primarie pe combustibilul platit din buzunarul prostiimii boule
Gozer5-9-2018, 15:06
Ce comentezi bre? esti tare?
pieton5-9-2018, 17:21
Gozerule, reparati-va masinile de goz , curge zeama ma, pe strada ma, lasa dara Bre, esti slabanog bre!
dan5-9-2018, 14:44
D-le primar, nu ati implementat dvs inscrierea copiilor la scoala in functie de domiciliu/ atunci cum se fave ca, copii din clasele 0-4 vin din manastur , zorilor si alte cartiere la Balcescu si Avram Iancu? si cum justificati asta? Poate s-ar elibera traficul daca ati impune ca la inscrierea pe centru sa nu mai dati flotante, iar domiciliul sa le fie de cel putin un an in zona inaine de inscriere. Acelasi lucru ar trebui sa-l faceti pentru inscrierea in gradinite. fara flotante si cu domiciliul in Cluj de cel putin un an si pe toata durata gradinitei.
Calin5-9-2018, 14:04
Asa se gandeste un primar de POPOR DANCILA !!!!

Rusine !

@Calin5-9-2018, 14:20
taci in p_izda ma-tii de taranoi spurcat care esti tu!
Calin6-9-2018, 8:16
PUI DE DANCILA ne vedem luni in trafic!
.5-9-2018, 13:21
Baaa jhegule fuuutuzzi gurra mattii de viniturra de rachitele dute ma onapoie la matta la tara si mana ratele ,lasa orasu in pace ca doar magarii faci idiotu poporului,dauar canceru si prostata in tine ticalosule,cu booontideanu n frunte
@.5-9-2018, 13:28
a vorbit copilul care vrea sa mearga cu masina lui tati la scoala,nu cu busul:)
joker5-9-2018, 13:20
Priect capacana. Dupa prima saptamana, cei care nu merg cu masina la scolile din CENTRU sunt mutati automat in cartierele de unde vin cu busu. CUM ADICA...vrei scoala in centru si sa circuli cu BUSU... (glumesc)

Ideea e buna daca ar exista 3-4 microbuze pe scoala....PARCATE IN CURTEA SCOLII (acolo unde se fumeaza...ca loc este) si care la sfarsitul orelor sa ia copii sa ii duca si inapoi.
mario5-9-2018, 13:18
Ar fi bine daca cluj-napoca ar avea un parc de transport public pe masura orasului.
Din pacate va laudati cu cateva autobuze electrice care nu sunt suficiente nici macar sa le inlocuiasca pe cele care trebuiau casate de mult, nu mai vorbim de suplimentarea rutelor supra aglomerate sau asa-zisa "zona metropolitana".
Lasati bordurile si achizitionati de urgenta autobuze, troleibuze etc.

In ce stadiu e centura dle boc, in pre-pre-pre-pre-prefezabilitate?
UnuSiMaiProst5-9-2018, 13:08
Ar trebui urmărite flotantele date in centru, cine are bani isi aduce pludul in centru la scoala pe declarați false,asta trebuie stopat nu încurajat prostule numit BOC, dar n/ai tupeu lingăule.
Alex5-9-2018, 13:58
ÎȚI CONVINE CA UN POLITICIAN SĂ TE DIRIJEZE ȘI SĂ ÎȚI SPUNĂ CÂND ȘI PE UNDE SĂ MERGI CU AUTOTURISMUL TĂU!?
@Alex5-9-2018, 15:23
Ai auzit de oare de analfabeti functionali ? Felicitari esti unul dintre ei, n-ai inteles nimic, 2, treci la loc.
tot clujan5-9-2018, 13:03
unde failure complet. ca sa functioneze trebuie gandit un sistem ca in SUA.
Apoi trebuie concepute linii cartiere - scoli : pleaca din grigorescu si ajunge la titulescu etc.
miciuni5-9-2018, 12:59
bravo Boc, restu carcatasilor s***** pula de jegosii ca voi sunteti aia care se plang ca ce aglomerat e traficul . un model similar este si in germania olanda sau america, da nu ca romanu futal dumenzo , ii trebe sa isi duca odrasla drogata pana in p**** la masa in fata scolii , sunteti niste oameni de c**** , sa va ieie foc masinile jegosilor
mario5-9-2018, 13:20
In germania, usa e de zeci de ani treaba, in timp ce in cluj abia se implementeaza in 2018. deci, Bravo dle boc. :))
Dumnezeu5-9-2018, 12:49
Ce idee proasta!
Punct5-9-2018, 12:36
Bai incompetentule, cum poti tu sa impui omului cu ce sa-si duca la scoala copilul, sa vorbesti de parcari sau tarife de parcare cand tu ai facut parking fix in spatele primariei ca sa aiba unde sa-si parcheze gratis masina oamenii tai?
Ion A.5-9-2018, 12:56
da chiar asa! nimurugul venit la Cluj trebuie sa-si duca plodul cu motoru la scoala si inapoi, ca altfel nu vad ceilalti sateni ce bine sta el
logica ?5-9-2018, 13:57
oare cand o sa ajungeti sa va dati seama ca nu ii posibil sa toti sa folosesca masina personala ? poti sa ai cate parcari vrei, cate drumuri sosele, centuri ocolitoare, tot ramane blocat orasul atata timp cat toti isi duc pruncii la scoala cu tancu si "parcheaza un minut " cu avarile in fata scolii.
Gigi5-9-2018, 12:27
N-am inteles de ce toate autobuzele au ca si capat Avram Iancu de parca toate scolile si liceele sunt pe str respectiva...
mario5-9-2018, 13:12
pentru ca acolo is cam toate beizadelele.
Proiect discriminatoriu.
@Gigi5-9-2018, 13:37
Proiectele vizeaza in prima faza liceele Balcescu si Avram Iancu. Citeste mai atent! Unde vrei sa fie linia de capat daca Avram Iancu e una dintre scoli?
andi5-9-2018, 12:26
draga piticle, cum pot copii sa ajunga la scolile din centru cand ei stau in cartiere. zorilor, marasti....etc. de ce nu sunt repartizate in scolile din cartierele respective?
mario5-9-2018, 13:22
pentru ca beizadele.
coca5-9-2018, 12:21
vaiiiiiiiiiiii ce mişto dom primar! ce de populist sunteţi!
autobuzele vor fi electrice?
îi băgaţi şi în clase?
şi apropo!....aţi uitat să ne spuneţi cu ce să-i luăm acasă, de la şcoală!
Mata5-9-2018, 12:27
Dute in p**** matiiiii si du-ti copilu pe jos la scoala..putoare ce esti
Eu5-9-2018, 12:28
Nu-i mai iei, ca te încurca.
Mai bine decât așa nu se poate.
smef5-9-2018, 12:29
Vai, dar cum sa mearga copilul pe jos, cum sa faca miscare, cum sa, cum sa... De parca toti am/ati crescut in puf. Se propun idei , se face ceva. Daca nu se face nimic, de ce nu se face nimic ?
donadoni5-9-2018, 13:43
Comentarii băsisto-comuniste!
Păi cine-i de vină că s-au dat atâtea autorizaţii de construcţie prin tot Clujul, aşa de-a moaka?
Dar pe elevii de la V-VIII îi pot duce şi lua părinţii de la şcoală cu automobilele sau se bazează pe trotinetele electrice?
Vrem piste pentru trotinetele electriceeeeee!
Fla5-9-2018, 13:48
Ieri mergeati pe jos sau in cel mai bun caz, cu caruta la scoala...azi aveti pretentia sa duceti copiii cu limuzina la scoala...voi astia care sunteti carcotasii online...de ce nu candidati voi ca primar?...poate voi aveti idei mai bune...toti sunteti tari pe net....tipic romanesc....mai usor sa comentam decat sa facem noi ceva....
@Fla5-9-2018, 14:49
Fla, ai dreptate, mergeam pe jos, dar scoala era in apropiere. Acum locuiesc in Manastur, dar imi duc copilul la scoala din Marasti, fiindca in Manastur nu mai sunt locuri. Din Manastur in Marasti nu pot trimite pe jos un copil de 9 ani. Tu nu poti intelege asta, fiindca urasti copiii exact ca si stapanul tau Boc. Nu inteleg ce v-au facut copiii incat sa-i urati in halul asta.

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

134 vizualizări
19-10-2018, 14:18
Alianța Vestului s-a născut pentru că este ”imposibil” să circuli pe rutele Cluj-Napoca - Oradea - Arad și Timișoara» Vezi tot
67 vizualizări
18-10-2018, 21:30
Contractul pentru execuția Centurii din Florești a fost reziliat» Vezi tot
51 vizualizări
18-10-2018, 14:49
Cioloș: Îi vom tăia pensia lui Ciorbea!» Vezi tot
42 vizualizări
19-10-2018, 11:20
Peter Ekstein Kovacs: ”Tudorel Toader trebuie dat cu două şuturi în fund afară din Guvern”» Vezi tot
41 vizualizări
17-10-2018, 18:28
Contre între Victor Ciorbea și jurnaliști: Tu nu auzi că am delegat? Taci din gură odată!» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?