Boc crede că viceprimarul Anna Horvath e în campanie electorală. Dă în judecată Primăria pentru plăcuțe bilingve

 

Emil Boc a spus că anunțul făcut de viceprimarul UDMR, Anna Horvath, că dă în judecată Primăria Cluj-Napoca pentru a cere plăcuțe bilingve are legătură cu campania electorală. 

 

Am dat în 10 ani semnalul că suntem într-un oraş normal, în care românii, maghiarii şi germanii trăiesc împreună, în care ne definim unii pe alţii. Acest demers are legătură mai degrabă cu apropiata campanie electorală decât cu un demers care să aibă acoperire în realitate, pentru că în Consiliul Local s-a aprobat concursul de soluţii pentru intrările în oraş în cinci limbi, română, engleză, maghiară, franceză şi germană.

 

Am pregătit acest demers conform regulilor europene, concursul de soluţii a fost adjudecat din peste 20 de propuneri, iar acum urmează să se facă proiectarea şi amplasarea la intrările în oraş. Astfel, acest demers îl pun mai mult pe seama unor pregătiri de campanie electorală pentru că, repet, vom avea plăcuţe conform concursului de soluţii. Cred că suntem pe drumul corect, iar dacă legea are anumite prevederi şi pe care noi trebuie să le respectăm nu putem fi acuzaţi că respectăm legea”, a declarat primarul Emil Boc la Napoca FM.

 

Primăria Cluj-Napoca a organizat un concurs de soluții prin care vor fi amplasate plăcuțe cu denumirea orașului în mai multe limbi la intrările în Cluj-Napoca.

 

Citește AICI ce a spus Anna Horvath.

Comentarii Facebook