Boc a ieșit de la audieri. Ce le-a spus procurorilor DNA



Primarul Emil Boc a fost, miercuri, la DNA, unde a fost audiat în disarul retrocedprilor ilegale ANRP, în calitate de martor.

Acesta a declarat la ieșirea din sediul DNA că le-a prezentat procurorilor aspecte și detalii care vizează ”modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele”.

"Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale", a afirmat Emil Boc, potrivit Agerpres.

Comentarii Facebook