Miercuri 24 Aprilie

Băsescu: "Ponta a plagiat, cum s-or simţi elevii care au picat Bacul?"


Traian Băsescu a declarat că Ponta ar trebui să își dea demisia în urma acuzațiilor de plagiat, întrebându-se cum ”cum s-or simţi elevii care au picat Bacul?”.

În locul lui Victor Ponta eu aş face ce am făcut întotdeauna când am greşit: în primul rând aş recunoaşte, cum am recunoscut şi faptul că am avut oarecare probleme, le-am recunoscut, le-am rezolvat, dar trebuie recunoscute. Bineînţeles, atunci când ai furat cu adevărat, oricât ai recunoaşte tot trebuie să pleci din funcţia publică”, a declarat Traian Băsescu, la sediul său de campanie.

Te uiţi la copiii care au dat bacalaureatul şi au fost daţi afară din examen anul trecut fără să mai aibă dreptul să mai dea în toamnă examenul. Te uiţi la copiii de anul ăsta care au fost daţi afară din bacalaureat tot pentru copiat şi n-au dreptul să dea examenul din nou în toamnă. Oare cum s-or simţi copiii ăştia, ce frustrare au când văd că ziarişti în care ar trebui să aibă încredere apără un hoţ mai mare decât ei? Omul ăsta şi-a adăugat titluri care i-au permis să aibă un salariu mai mare fiind doctor. Oare ce crede ziaristul care susţine căşi încearcă o diversiune, ce crede el de modul cum privesc copiii la ziarist şi la primul-ministru al României? Cred că toţi cei care au lipsa de respect pentru oameni şi încearcă să salveze pe mincinoşi şi pe hoţi ar fi bine să se abţină să se ducă la televiziuni, oricâţi bani iau de la hoţi”, a mai spus Traian Băsescu.

 

Ponta: În 29 îl facem knockout pe Băsescu. Candidatul nostru pentru preşedinţie va fi Crin Antonescu

Comentarii Facebook