Băsescu lansează atacul asupra noului Guvern: Arată ca un guvern de țară subdezvoltată


Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa noului Executiv, în cadrul discursului susținut în Parlament la învestirea Guvernului Dăncilă.

Care a fost costul politicilor fiscal-bugetare ale guvernului? De regulă, uită orice membru al alianței să spună. Vă reamintesc: inflație galopantă, creșterea Robor, deficit de cont curent de circa 12 miliarde euro, nu mai vorbim de faptul că guvernul nu respectă tratatul fiscal pe care parlamentul l-a ratificat. Investițiile au fost catastrofale din punctulul de vedere al evoluției țării. Țara nu evoluează cu creșteri de salarii, ci cu creșteri de investițîi, dezvoltarea infrastructurii”, a declarat Traian Băsescu, scrie realitatea.net.

Totodată, acesta a lansat un atac fără precedent la adresa miniștrilor din Guvernul Dăncilă.

Arată ca un guvern de țară subdezvoltată, în care fiecărui trib trebuie să i se dea câteva ceva. Sunt doi, trei oameni valoroși în guvern. Sunt și câțiva oameni bolnavi. Au coloana flexibilă. Și mai este o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba română. De astăzi, nu îi mai cert pe unguri că vorbesc stricat limba română, pentru că avem și noi unul care taie pamblică și care se plimbă prin comisiile parlamentare spunând că pamblică în Bucovina este regionalism. Ceva mai penibil încă nu am auzit. Oricum, „celalant” ministru chiar a folosit un regionalism. Cam ăsta e nivelul guvernului. Nu pot decât să mă rog la Dumnezeu pentru o viață cât mai scurtă a acestui guvern”, a declarat Băsescu.

Comentarii Facebook