Băsescu îl laudă pe Boc pe Facebook. Compară Clujul cu Bucureștiul


Fostul președinte Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care compară administrația locală dijn București, cu cea din Cluj-ncpoa.

Băsescu îl laudă în postarea sa pe Emil Boc, comparându-l pe edilul clujean cu Gabriela Firea, pe care o numește ”Țoapăa de Voluntari”.

Diferenţe! Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice. Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Ghiorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP. Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut. Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.). Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook