Aurelia Cristea: Uiorenii de la Cluj nu vor câștiga alegerile

 

Ministrul Dialogului Social, Aurelia Cristea, a comentat scadalul iscat duminică seara, în fața Prefecturii. 

 

Tinerii de la ACL au protestat în fața Prefecturii Cluj, duminică searam pentru că studenții nu au putut vota, din cauza cozilor. 

 

Cine au ieșit în stradă sunt Uiorenii. Acești tineri sunt cei care spuneau, în 2012, că ei sunt Uiorenii și erau mândri de liderul lor care acum este la Gherla.

 

Dacă ne uităm pe filmările de duminică seara, limbajul este suburban din această alianță coruptă. E alianța corupției liberale. Liderii PDL și PNL sunt la Gherla”, a declarat Aurelia Cristea.

 

Despre faptul că Iohannis a câștigat, la Cluj, alegerile din primul tur, Aurelia Cristea a spus că: ”Se pare că noi nu am reușit să acoperim minciunile lor. Să acoperim cu forța faptelor minciunile pe care le spun”.

 

PSD Cluj: Susținătorii domnului Iohannis au la Cluj comportament de huligani

---------------

UPDATE

 

Nu meritați să fiți ministru al României! Și cu un drum luați-l cu dumneavoastră și pe prefectul numit politic Gheorghe Vușcan, un prefect preocupat să avantajeze PSD Cluj în loc de a face, conform atribuțiilor de serviciu, ca legea să fie respectată și ca cetățenii români – care vă plătesc salariul - să poată să își exercite dreptul la vot.

 

Apoi putem vorbi și despre Horea Uioreanu și despre Sorin Apostu. Fiecare să plătească pentru minciunile și hoțiile pe care le-a comis, nu pentru invențiile din lumea paralelă în care trăiește PSD și Aurelia Cristea acum”, a declarat Mihai Seplecan, președinte executiv ACL Cluj.

 

Comentarii Facebook