Aurelia Cristea și-a dat demisia din funcția de ministru. A făcut anunțul pe Facebook



Pierderea alegerilor prezidențiale a dus la o serie de schimbări și chiar excluderi în Partidul Social Democrat, schimbări care se resimt și la Cluj.

Victor Ponta a pregătit noua structură a Guvernului, pe care o va propune luni, iar mai mulți miniștrii deja au început să-și anunțe demisiile pe internet.

Acesta este și cazul clujencei Aurelia Cristea, care a anunțat, sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook, că își dă demisia din funcția de ministru al Dialogului Social.

Sărbătorile iernii se petrec mereu acasă, în familie și sunt cu atât mai frumoase atunci când la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipă. Și am speranța că și de către cei cu care am interacționat.

În această seară, în urma unei discuții cu premierul Victor Ponta am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj-Napoca.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru buna colaborare și premierului Victor Ponta pentru încredere. Mă bucur că am reușit în aproape zece luni, în calitatea de ministru delegat pentru dialog social să îmbunătățesc comunicarea și dialogul între partenerii sociali și autorități, să pun umărul la lansarea unor proiecte finanțate prin fonduri europene care să încurajeze democrația participativă, să susțin un dialog constructiv cu partenerii sociali și să contribui la promovarea unei culturi a dialogului nonconflictual.

Apreciez foarte mult demersul societății civile, mesajul de reformă și modernizare a societății promovat de aceasta, în spațiul public, și mă bucur că am reușit să susțin proiectele tinerilor.

În perioada imediat următoare voi prezenta un raport de activitate și câteva gânduri de viitor, atât pentru sfera dialogului social cât și pentru comunitatea noastră, Cluj-Napoca.

În încheiere vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați urmărit activitatea și mi-ați scris”, a scris Aurelia Cristea.

Comentarii Facebook