rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Aquapark în Gheorgheni, pe 12 hectare. Care este locația

   

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat realizarea unui studiu de principiu și a unui masterplan pentru construirea unui Aquapark în cartierul Gheorgheni

 

Terenul în cauză, cu o suprafață totală de 16 hectare, este situat în cartierul Gheorgheni, lângă actuala bază sportivă, pe actuala locație a pepinierei Becaș, administrată de RADP Cluj, regie aflată în subordinea Consiliului Local Cluj-Napoca. 

 

Este singurul teren disponibil pe care îl avem și discutam despre un teren liber de sarcină. Pe terenul de la Sun nu s-a putut face nimic pentru că avem două magistrale care trec pe acest teren”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea, promotorul proiectului de amenajare a unui Aquapark

 

Terenul de la pepinierea Becaș are 16 hectare, pe 12 urmează să fie construit un Aquapark, iar pe restul de 4 hectare va fi amenajată o bază sportivă de fotbal.

 

Partea care ține de realizarea Aqua Park-ului presupune costuri mult mai mari, care pot ajunge 30 milioane euro. Proiectul cuprinde două zone de bazine, la interior și exterior, cu cel puțin două bazine de dimensiuni mari, variate tobogane, spa, spațiu pentru copii cu bazine adaptate pentru cei de vârste mici, locuri de joacă special amenajate etc. Viziunea preliminară a municipalității este să realizăm acest proiect în parteneriat cu o firmă privată, care să fie selecționată în baza procedurilor de achiziție publică, municipalitatea urmând să concesioneze terenul stabilit către firma privată selectată transparent.

 

Astfel, următorii pași necesari în vederea construirii acestor două obiective de infrastructură în zona Bazei sportive Gheorgheni sunt realizarea unor studii (fezabilitate, oportunitate) și a unui masterplan, în baza cărora autoritatea locală să poată realiza parteneriatul cu un investitor pregătit să dezvolte proiectul pentru Aqua Park. Cred că este un proiect pe care mulți clujeni îl așteaptă și mulțumesc Consiliului Local pentru susținerea acestei prime etape în realizarea investiției”, se arată în propunere.

 

Al doilea proiect, aquapark-ul, cu o suprafață de 12,5 hectare, va cuprinde 3 zone: o zonă cu 800 de locuri de parcare desfășurată pe 3 hectare, o zonă cu bazine acoperite și o zonă amenajată în aer liber cu spații pentru copii între 3 și 7 ani și minim 5 tobogane cu o înălțime cuprinsă între 14 și 17 m.

 

Spațiile acoperite vor adăposti zone de înfrumusețare, healthcare, spa, masaj, recreere și tobogane deschise pe toate durata anului. Valoarea estimată a bazei sportive este de 2 milioane de euro, iar a aquapark-ului de 30 milioane de euro”, a mai explicat viceprimarul Dan Tarcea (foto).

 

28-2-2018, 14:34
166 vizualizări
74 comentarii
sanitar2-3-2018, 23:26
Toti ceapistii piticului si vor spala jegul de pe ei in acel aquapark. Nici un om spalat nu va pune piciorul acolo.
ION PISTEA MUIA GEMACULUI JEGUL1-3-2018, 21:12
Omu ce manca levigat de la bucile macaronarilor libidinosi
isle1-3-2018, 17:13
Aqua parc ne trebuie? Mai frate mai, dar trotuarele ocupate de masini si pietoni care circula pe strada, copii, batrani, asta-i civilizatie? De unde au mai scos canaliile Adulatului asemena ineptii? Incredibil, oare aceste planuri sunt facute in beciul Motilor? Acolo unde stau aia ce injura si scuipa pe cei ce indraznesc sa critice cosasul de Rachitele? Cladiri istorice din zona centrala pline de mizerie, pica tencuiala in capul trecatorilor, asta da siguranta, civilizatie etc. Din cauza traficului imposibil si din cauza ciorditorilor ceausisti si taranoilor adusi la Cluj de Piticania Boc, posesori BMW care te omoara pe trecerea de pietoni, da asta civilizatie. Sau te izbeste in intersectie? Mai Boc mai, fa ceva util si termina cu agva parcuri unde sa veniti sa va spalati ouale pe aici, vinituri cu raie si lues.
De porcarii de astea avem nevoie, scose dintr-un fund de mortaciune, sunt curios cat a costat acest proiect si cine la facut, cumva neamuri ori interese? Asa-i ca ala s-a pricopsit pe viata? Cata ipocrizie, cata minciuna, Doamne Isus Cristoase, fa ceva ca e plin paharul.
Ma City Manageru' lui peste1-3-2018, 18:00
Da ma tarane, tu de CAP-euri de kolhozuri si de Catena ai nevoie nu de aquaparc. Dupa loaze de astea ca tine si teatrul, opera sau biblioteca sunt bune de demolat ca "nu avem nevoie" de asa ceva daca nu se afla in sfera ta de interes si depaseste orizontul tau de intelegere!
Bine ca de internet ai nevoie ca sa poti sa iti postezi aberatiile inapoiatule, da pana n-ai stiut ce-i aia o tastatura si cum se intra pe internet, cand auzeai de calculatoare sau internet acum 10-15 ani la fel ziceai ca "nu ne trebuie"., ca la ce-i bun. Pun pariu ca si la aquaparcul ala daca va da primarul subventii ca la ratuc esti primul care o sa mearga sa-si spele bucile si izmenele.
@sile1-3-2018, 22:42
Tu ai scris cele 2 commenturi. Au acelasi vocabular.
Susman1-3-2018, 14:59
"Este unu' Seplecan,
Are față de meltean
Și o voce de cioban.

Știe și să joace tare
N-are un ou între picioare,
Dar ambiția-i e mare.

Se crede un don-juan
Curajos ca un roman,

Cu a lui privire cruntă
Se tot uită dupa fustă,

Crezând într-un ideal,
Blagomanul clujean.

Cu mersul de pițigoi,
Calcă-n străchini și-n noroi
Și uite așa pe nesimțite
Politicianul minte.

Cu al lui creier îngust,
Pare doar un simplu bust,

Uitându-se tot în zare,
Visând la ciolanul care,
Stă într-un consiliu mare.

De când a ajuns ciocoi
Seamănă doar vâlvă-n noi,
Cu prestanță de gherțoi.

Din lătrău, în funcții înalte,
Ajungi doar cu bulan, frate,
Dar mai bine, stai deoparte!"
Narcisa1-3-2018, 15:14
Nu batjocoriti e un om care vorbeste cu Duhul Sfant.E un exemplu pentru noi!
Ala1-3-2018, 14:25
Foarte bine...numa sa se faca naibii odata!!! Un Aquapark ar aduce o gramada de bani, Clujenii sunt mari amatori de distractii acvatice, mult din Hajdu/Felix etc s-a facut pe banii Clujeniilor. Sper sa apuce sa il faca cat mai repede, zona este buna, se pot face multe parcari si este oarecum "ferita"
gugu1-3-2018, 14:20
Acesti corupti nu stiu asfalta o strada,dar sa faca megalomane.Inainte de anul nou au lucrat la strada Luni din Zorilor toata noaptea,gurile de canal sunt nefacute de trei luniConteaza ca bani au fost incasati,trebuia sa termine pe anul 2017.Unde sa vazut in Romanica sa asfaltezi o strada toata noaptea.De tot ce fura nemernici acestia,le doresc sa cumpere numa-i medicamente.Mancavar Kovesi hotilor si mincinosilor
sile1-3-2018, 14:12
eu il sustin pe Boc si il voi vota ca de fiecare data
mult respect domul Boc
Moni1-3-2018, 16:25
Sa l s*** bine..
Adevar1-3-2018, 12:30
Manipulare pentru prostime !

Cu voi merge !

Poimaine vine metro-ul,......etc.
bulka1-3-2018, 20:29
trebuie, cu ce om mere la balaceala?
Laura1-3-2018, 12:12
Hai nu exagerati...avem nevoie de acest proiect. Apropo, drumurile chiar nu-s rele, iar traficul din oras nu s-a blocat iarna asta din cauza zapezii sau a poleiului ca in alte localitati din tara nici macar pt. 5 minute. Ca din septembrie te-ai murdarit pe ghete cu sare de trei ori...asta e pt. ca stii "iarna nu-i ca vara" :-)
razvan1-3-2018, 12:53
care iarna? :)))
Pupincuristul2-3-2018, 9:04
Laura...nu trece in grupul pupincuristilor mocanului..ca nu-ti sta bine.Drumurile Clujului nu arata deloc bine,80%sint crapate si valurite ca valurile Dunarii.
ADEVAR1-3-2018, 10:50
POPOR NECIOPLIT!
Murphy1-3-2018, 21:57
De ma.ta ai uitat?
wow !1-3-2018, 9:30
si in Chinteni si in Grigorescu, acum in Gheorgheni ! Urmeaza sa aflam ca intrarea va fi libera in toate. Cele din Ungaria se pot inchide, faliment scrie pe ele, sa vina sa ia notite. Intre timp noi am dori sa fie plombate toate gropile din oras si la urmatoarea ninsoare deszapezirea sa functioneze cat de cat ok.
Janos1-3-2018, 12:26
LASA MONGOLEZII IN P....

NOI TOT CU UNGURII DE DIMINEATA PANA SEARA !

FI SIGUR CA NIMENI NU DA FALIMENT IN UNGARIA !
slie1-3-2018, 9:29
Nu ve-ti reusi mercenari plini de sloboz sa ne puneti pumni in gura, sa ma dati pe jos pe mine! Ca eu mi-am facut o reputatie solida ,bine meritata aici, e bine! Ca ce se-ntampla pe Memorandumului, si, la Gara si ca nu reusim noi sa dam o data jos pe cel cocotat acolo sus la primarie, pe Boc Imparat, nu e bine... El, Boc, maestrul de inselatorii propagandiste, inscenate cu grije chiar de el, se bucura, rade cu lacrimi de noi chiar in aceste momente! Ce spun eu? Adevarul...! Dar ating fire slabe... simpatii probochiste... S-au rostit aici nume grele, s-a venit cu argumente, grele, serioase, dar nimeni nu le ia in seama, eu de mult mi-am spus parerea pe caz,hai sa ne unim noi fortele impreuna, spontan si neplanificat si sa dam o data jos pe primar, ca doar e clar ca oamenii sau saturat, nu mai suporta, e firesc, e normal, e natural!
Ardelean1-3-2018, 14:25
TOTI MOCANII + VINITURILE olteni ,munteni, șoldoveni și cei din AB ,BN, MM ,SJ, SM !
isle1-3-2018, 16:33
oltene, manacai-ai coliva dintre picioare la amantul tau simpatizat, esti o lepra ca tot neamul tau de bronzati ceausisti si ciorditori. Ati aterizat la cluujjj, cee biineeiiilaaa cluujjj, amu va face si agva parcu sa veniti sa va spalati ouale pe aici, infectiosi plini de raie si lues.
Pop1-3-2018, 8:40
Tarcea, primarul din umbră al Clujului. Fara el Boc ar fi pe brânci!
Burdujel1-3-2018, 8:14
Ar putea sa-l faca la PataRrat.
Apa este destula in lacul de acolo, trebuie pse doar toboganele, si terenul e ieftin ca nu-l mai vrea nimeni.
I-ar putea spune Tishe's Levigat Park. Suna bine, nu?
alin1-3-2018, 8:57
ha ha...bun, bun comentariul :D
razvan1-3-2018, 7:52
avioane :)))
Desigur1-3-2018, 6:20
Ungurii ne vor binele iar Ungaria e loc Civilizat...
hihihi !1-3-2018, 7:35
Pai sa mearga in bazinele lor si sa urineze. Ramane astfel apa curata in Gheorgheni.
?????????1-3-2018, 3:01
Se vor baga in apa publica toti cosasii bocului cu izmenele nespalate. Cine altii se duc acolo ?
Adela.1-3-2018, 0:11
După atitea promisiuni neonorate fată de votantul amărăștean AquaDrac este primordial că in rest le avem pe toate, creșe , grădinite ,parcări ,drumuri late și faine ,azile ptr.virstnici ,locuri de joacă ,locuinte sociale ,chiar putem să i multumim tătucului și acolitilor săi ptr.grija de a ne putea relaxa după atitea minciuni gogonate inghitite de ani buni .
ion1-3-2018, 7:53
ai uitat de autogara,ca mizeria actuala este de tot rasul,Tot asa cu surle si trimbite se anunta ca se va face pe locul Garii Mici,Si ce sa vezi:a mai aparut un hipermarket,
Adi28-2-2018, 23:49
Proiect perfect pentru noi studii de fezabilitate de unu doua milioane de euro...bani aruncati pe geam...cine stie cunoaste
Dan28-2-2018, 20:11
Aquapark pentru 3 luni de vara pe an ? Restul de 9 luni ce facem cu el ?
localnic28-2-2018, 20:54
Cap de Boc = cap de Prost, isi bate joc de Oras, dar deh, ce altceva sa te astepti de la un cosas, tocmai in Gheorgheni il face, unde ii cel mai prost, de ce nu l-a facut in Someseni??
@ Dan28-2-2018, 22:49
Un aquaparc adevarat se face pentru a fi exploatat 12 luni pe an si are doua zone, o cladire cu bazine interioare cu apa termala sau incalzita si o zona de exterior pentru vara, altfel este doar un banal strand de vara si investitia nu merita.
Exemple: Nimphaea Oradea, Therme Bucuresti, Aquastar Satu Mare, Arsenal Park Orastie sau cele din Ungaria unde toate au zone de interior cu bazine cu apa calda, care functioneaza 12 luni pe an.
Insa dupa cate minciuni de campanie legate de un aquaparc am auzit din gura actualului primar, sunt sigur ca si asta e un balon de sapun si tot la Oradea sau peste granita o sa fugim sa ne cheltuim banii daca avem pofta de o baie calda intr-un loc civilizat.
sebi1-3-2018, 0:00
ungaria e loc civilizat ?
Ion A.1-3-2018, 1:04
cu siguranta da
@ sebi1-3-2018, 1:08
Depinde la ce te raportezi. Din pacate pentru noi, orice aquaparc de la ei comparat cu strandul Sun, e un loc categoric mai civilizat! Comparate ale lor cu cele din Austria si Germania, poti sa spui ca sunt inferioare.
Daca iei doar aquaparcul din pispiricul de orasel Nyirbator si il compari cu strandurile din marele nostru Cluj, sa nu vorbim de Aquaticum Debrecen de Hajdu sau de Aquaworld Budapesta, o sa vezi ca da, e un loc civilizat, unde esti taxat corect, preturile sunt rezonabile, mancarea buna, e curatenie, se fumeaza doar la locurile speciale pentru fumat, nu se arunca mucurile de tigara in nisipul unde se joaca copiii sau vezi ca se pune unul cu patura ori sezlongul langa tine si isi aprinde tigara dupa tigara la 50 de cm de nasul tau sau de copiii altuia. SiI culmea e ca si romanii nostrii odata ajunsi acolo devin brusc la fel de civilizati, nu mai sar ca cimpanzeii in bazine stropind pe toata lumea, nu mai urla ca ciobanii, respecta regulile cu fumatul, cu curatenia, ca altfel, ai zburat afara.
HA HA1-3-2018, 5:03
... ,,Ion" A. - postac activ la 1:04?Sau ne scrii de la vecinii maghiari?
@ ionica1-3-2018, 5:21
Alo, cel care te semnezi ion, ai fost la viata ta mai departe de Gyula ?
Attila 28-2-2018, 20:06
foarte bine ca se face,sigur vor fi curse speciale sprea aqua-park,iar carcotasi sa mearaga la oradea la strand,hai sictir,boilor
Zobar28-2-2018, 20:55
Bai aTTila bai, ce ai tras pe nas bun, ca vreau si io, vad ca-ti ia mintile bine de tot, sa mai uit si io de necazuri, zi mai omule? Hai ca vin si io cu o cursa de aia spetiala sau spatiala, cum vrei tu.
Bogu28-2-2018, 21:18
Zobar, da-ti o palma urgent! Spala-te pe gura ca mirosi a urda si ceapa si culca-te. Somn usor si spor la lins in c** partidul.
Zobar1-3-2018, 7:28
Pacat ca nu stiu cine esti, ca ti-as rade una buc. de palma, de sa auzi cum latra cainii in Giurgiu, neghiob las si fricos.
Bogu1-3-2018, 11:06
" neghiob las si fricos"
tu te auzi bai vrabiuta?

nu vii sa-mi ciripesti din mana bai Zobar?
hai sa vedem cine e lasul :
asta e numarul meu : 0743210259, suna-ma cand ti-e cald cu dinti in gura
Zobar1-3-2018, 16:55
Mai limbrice, ai dat nr. mat.i ca raspunde una de pe Turzii si e cu 5 lei scurtu, promotie de 1 Martie. Tu esti pestele sau incasatorul?
@Bogu1-3-2018, 22:28
Ti s-a urat cu binele, scarnavie?
Pe ma.ta vrei s-o lași fără dinti in gura, sa ne fie mai ușor?
pop28-2-2018, 19:55
Povesti cu pesti. la radp La bazinul acoperit apa e 27 - 28 grade. adica rece, daca nu faci inot profesionist, deci tot asa poti merge la utcn sau ubb, nicio schimbare. Daca tot investesti, faci un bazin acoperit, cu apa la 30 - 32 de grade, cu jacuzzi si saune, asa cum e la Deva, Sibiu sau la Oradea, toate administrate de Primarii. Nu, noi vrem Aquapark sa stea 9 luni pe ani inchis.
Nostradamovici28-2-2018, 19:28
Aveti un Primar genital, iata cum poate influenta prostimea votanta. Hai sa disecam si din punct de vedere al climei , zonei, etc.Suntem in 2018, mai sunt 2 ani pana la alegeri, pana se fac actele, PUG, PUZ, Pu...apoi proiecte, aprobari de la N si XN, inclusiv aia cu cioburile lui Scorilos, Pompieri, arhitecti, impact , mediu, aeronautica,apoi executie, licitatii, firme, contestatii, etc, samd. Ne vom trezi ca a trecut 2019, apoi se va bate apa-n piua ca Boc va continua acest Aqua parc, doar sa fie ales. Buun, va fi ales in primavara 2020. Se va construi, si va fi gata prin 2021, optimist fiind. Acu incepe problema, va merita investitia tinand cont ca va functiona maxim3 luni pe an? Va avea nevoie de apa incalzita, vreme calduroasa, soare.... Nu confundati Aqua parcurile din Crisana si pe cele unguresti unde au apa termala de la mama natura. La Floresti exista unul dar la ce preturi practica, tocmai de aceea. cat functioneaza? Deci pentru 3 luni merita o asemena investitie cand noi nu avem o centura , pasaj, parkinguri, cand e jale in Cluj?
@ Nostradamovici28-2-2018, 23:22

Si eu ma tem ca sunt doar balivernele obisnuite de campanie. Dar daca chiar se doreste a fi facut ca lumea, nu e doar pentru 3 luni pe an, ideea e ca investitia intr-un aquaparc nu e rentabila daca il faci doar pentru o exploatare pe timp de vara, cand si vremea rea poate afecta incasarile.
De aceea de regula se merge pe ideea unui aquaparc cu doua zone, una de interior cu bazine incalzite si alta de exterior pentru sezonul cald, astfel incat exploatarea sa se poata face 12 luni pe an.
Apa termala constituie intr-un fel un avantaj, dar nu e absolut necesara, exista sisteme moderne eficiente de incalzire si recirculare a apei din bazine care iti pot duce si mentine lejer apa pana la 38-40 de grade, de regula se merge pana la 32-34 si 36-38 in diferite bazine.
Nimphaea Oradea desi situat intr-o zona cu ape termale foloseste pentru toate piscinele mari interioare inclusiv una cu comunicare interior-exterioar apa dulce incalzita, pe considerentul ca cea termala este contraindicata pentru copiii mici si recomandata doar in reprize de imbaiere scurte 20-30 min chiar si pentru adulti. Cum publicul e format preponderent din familii cu copii care vor sa stea cat mai mult in apa, au ales varianta incalzirii apei dulci, folosind apa termala doar intr-o zona restransa (Baia Turceasca) unde ai acces doar platind o taxa suplimentara.
La fel la Orastie, la Brasov si la Therme Bucuresti, sunt o gramada de aquaparcuri care au bazine incalzite fara sa fie intr-o zona cu ape termale si functioneaza 12 luni pe an.
Ideea e sa se vrea, ca daca doar sifoneaza niste bani pe studii de fezabilitate si apoi o da iar cotita...
Si inca ceva, raportat la bugetul unui oras important si tinand cont de rentabilitatea proiectului exploatat pe termen lung, una nu o exclude pe alta, ca spui de centura, de parkinguri, se vorbeste mai jos si de camine de batrani, de gradinite. Nu inseamna ca daca faci un aquaparc nu poti face restul lucrurilor. Dimpotriva, trebuia facut de mult si incasa ogramada de bani pentru bugetul local, dar s-a pierdut timpol degeaba. Toate aquaparcurile din tara s-au facut cu 85% fonduri europene, iar cei 15 % investiti de la bugetul local s-au reintors la buget din incasarile din primul an de exploatare, apoi se merge pe profit care asigura atat autofinantarea necesara functionarii dar si un profit substantial incasat la bugetul local. Acel profit va fi folosi pentru alte proiecte de care orasul are nevoie, ca cele enumerate mai sus.
@ Nostradamovici1-3-2018, 0:53
Si eu ma tem ca sunt tot postacul SILE, postez si imi raspund singur ca sa ma creada prostimea ca sint disperat..
slie1-3-2018, 7:37
Ma si miram ca nu au aparut combatantii de pe frontul slobozului , iata ca sunt la datorie, pohta sa aveti la Nutella , cum e vasul, turcesc sau englezesc? Ca polonicul e romanesc, de ala mare si incapator.
Nostradamovici1-3-2018, 8:35
Ce faiiinnn iii laaa cluuuujjj, aicia construim Aqua parc, nimeni nu este anchetat, macar pentru mizeria Pata rat, aeroport, Tiketing, piste toagle, reabilitari de-a sula, rapoatre Curtea de Conturi, sute de milioane de euro evaporati, etc, etc. Dar avem Untold, Electrice si Sue paparude cu sarmale reci si rancede, directia 4 si alte moime pe bani grei. De unde , cine aloca, cum se daui banii, plicuri, parandaratiri, Kiat si Diferit si alte firme de garsoniere cu bani de milioane.
slie1-3-2018, 8:50
De acord cu tine , si corect punctat, Nostradamovici! Ma tem ca mancatorii de Nutella cu polonicul incearca sa manipuleze dar nu au succes, pentru ca oamenii s-au prins, iar Boc, fostul fruntas membru al BOB al UTC, va cadea curand , odata cu Kovesi. Inca odata , pohta sa aveti, ca sloboz e destul!
Gica1-3-2018, 15:12
Daca Mihai Sepelcan ar fi ramas presedintele consiliului judetean si Lupan primar,pai am fi avut numai lucruri minunate.
Flo28-2-2018, 17:39
Sa spunem ca se face aqua-parkul, insa nimeni nu zice de trafic. Ok, nu mai mergem la Oradea, Dej, etc. insa o sa vina altii aici. Avem strazi, parcari? Cat sa mai aglomeram drumul spre Floresti? Pana nu sunt gata centurile alea mari, nu aia a Florestiului cu o banda pe sens, degeaba plantam proiectul asta in Grigorescu. iar ne gandim la SF-uri dar lasam infrastructura auto la final, asfaltam, facem drumuri dupa ce proiecteul e gata.
@Flo28-2-2018, 17:48
Ai dreptate, dar Aqua Park-ul se face ptr adulatori, pentru acei spalati pe creier care vor spune "Lasati masinile acasa!" veniti cu "Ia-ma nene" de la Dej, sau cu bicicleta.
Spalatii pe creier care voteaza Boc, habar nu au ca la un Aqua Park, stadion, parc ca cel din capat Gheorgheni, poti merge numai cu masina. N-ai cum cara pe autobuz (deranjand calatorii) sau taxi (fortand bagajele in portbagaj), carucioare de copii, paturi, hamace, echipamente de antrenament, haine de schimb, etc.
Murphy28-2-2018, 17:50
Flo fără c, ești pus doar pe bârfa. Unde scrie ca se face parc spre Flocesti , tu chiar chior ești sau ești bou de idiot?
Boc, te vom vota in continuare.
Hmm28-2-2018, 18:36
Se intra doar cu buletin de Cluj. Suntem satui de vinituri. Ati sufocat orasul.
@Dan manastureanu28-2-2018, 20:13
Sa înceapă ma.ta cu mine și sa termine cu toată planeta , după care urmezi tu, lindina leșinata.
@Hmm28-2-2018, 21:07
Despre"vinituri" care "au sufocat orasul"..cunosc zeci de oameni ca mine care au facut facultatea la Cluj si de mai bine de 15 ani muncesc si cheltuie bani aici la Cluj, ajutand orasul sa devina ce este acum.. Daca nu am inca buletin de Cluj, sa nu am dreptul sa accesez orice teren public din oras? Iar vina nu este a mea sau a zecilor de mii de studenti care au ales sa ramana in Cluj din motive lesne de inteles, ci a executivului local care de mai bine de 50 de ani nu a investit absolut nimic in infrastructura! Orasul este sufocat de lipsa de gandire pe termen lung, de interese, de coruptie, de spalare de bani si orice altceva in afara de "vinituri"! Dar de ce sa si gandim ce scriem, ne place sa aruncam cu piatra in oricine si orice!
Flo1-3-2018, 14:21
@Murphy
De unde scoti vocabularul asta? Te-am injurat? Se pare ca tu esti un bou, puteai sa faci corectia necesara si atat, dar ti-ai umflat muschii plini de grasimi, ca sa iti arati inteligenta. Doar atat poti cu singurul neuron?
Da, am scris despre Grigorescu pentru ca acolo era locatia initiala a aqua parkului. Oricum ar fi, amebele zone aduse in disccutie sunt supra saturate, cu strazi ce nu fac fata traficului actual, ca sa nu mai punem la socoteala vizitatorii pentru aqua park.
Dan manastureanu1-3-2018, 21:20
Murphy sa ma iei de oua si de puuulau ma sugaaciule
Murphy1-3-2018, 22:11
Mai Flo fără c, daca-ti spun ca esti bou, esti bou, unde dracu vezi vreo înjuratura, prostule?
Ai scris de Grigorescu, ca erai cuplat pe atac,fără sa judeci cat macar un gândac.
Iar tu, Dan manastureanu,ai mama? Sa te ia ea de oua si de puuulau, mai sugaaciule, dar dupa ce ma ia pe mine, jegule.
Judoka2-3-2018, 14:55
Murfalaule vezi sa nu te iau eu de coaie si sa te trantesc direct cu capul in levigatul lui mPise, idiot congenital.
visatorii28-2-2018, 17:35
nu sunt destule autorizatii de blocuri intre case sau blocuri vechi, nu sunt destule parcuri defrisate, nu sunt destule betoane si masini si lipsa de parcari, nici una din astea nu este, dar ultimul spatiu verde mare din oras trebe musai sa il "amenajam", era prea batator la ochi!
apoi sa dea tov b0c autorizatie sa umple toata livada de case in timp ce fhraerii inghesuiti pe aceleasi drumuri sa si plateasca pentru deranj!
care firme de casa vor mai suje acuma?Doina28-2-2018, 17:31
Domnule Boc, tot respectul.
Pavel28-2-2018, 17:02
Here we go again! Iarasi incep astia cu SF uri :))
Dragoș28-2-2018, 15:45
Așa.... deci se reduce tot mai mult suprafața pe care s-ar fi putut face parcul de est.
Oare nu mai potrivit era să se facă acest aquapark pe zona fostelor băi someșeni?
Jiji28-2-2018, 17:20
ba da...dar acolo sunt alte interese. trebuie demolat tot si facut altceva. sa se mai spele niste milioane...
Hmm28-2-2018, 17:29
Baile someseni sunt proprietate privata. Inca se bat in instanta pt teren. Daca era liber de sarcini crezi ca nu apareau niste blocuri pe acolo? Ca zona e buna.
@Dragos28-2-2018, 21:50
parcul de est prietene, e o miniciuna. Acolo e plin de terenuri private. Parcul ala e o nascocire a usr-istului dohotaru care s-o trezit intr-o dimineata ca vrea parc pe terenuri private. Mai studiati un pic problemele si nu va lasati amagiti. Boc o bagat zona aia la spatii verzi doar ca sa dea bine in statistici. Daca veti merge pe strada aia care duce dinspre gheorgheni pana la selgros o sa va minunati de gunoaiele si molozul lasat de clujenii nostri dragi

dupa cum ziceam, o minciuna marca boc
Moni1-3-2018, 16:07
Exact!!!
Aveti dreptate..
Niste hoti,si mincinosi..
Mai bine ar da inapoi terenurile la mostenitori!!!
Zona verde pt el..ca ii convine
Nemernicul!!!

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

695 vizualizări
16-10-2018, 8:18
A început campania electorală în Florești. 11 puncte pentru un trafic mai bun» Vezi tot
418 vizualizări
15-10-2018, 23:49
Premierul Dăncilă s-a întâlnit cu președintele Turciei» Vezi tot
251 vizualizări
16-10-2018, 10:13
Deputatul Florin Stamatian, prins dormind în Parlament - FOTO» Vezi tot
124 vizualizări
15-10-2018, 17:19
Dragnea, direct favorizat de OUG pe legile justiției. Un procuror din dosarul Tel Drum, dat afară din DNA» Vezi tot
115 vizualizări
7-10-2018, 16:56
Coaliția pentru Familie recunoaște EŞECUL REFERENDUMULUI și dă vina pe PSD şi alte partide» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?