Antonescu la Cluj: PNL nu se va întoarce vreodată în genunchi la PSD

 

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că "partidul pe care îl conduce ”nu se va întoarce vreodată în genunchi la PSD”.

 

Liderii PSD au vehiculat faptul că, în cazul unui rezultat slab al PNL la europarlamentare, liberalii vor dori refacerea USL.

 

Speranţa PSD este una absurdă. Niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fără Antonescu, nu se va întoarce vreodată, indiferent de scorul la orice alegeri, în genunchi la PSD. Asta este limpede, deci PSD trebuie să înţeleagă acest lucru, pentru care stă dovadă toată istoria noastră în momente mai grele. PNL nu a acceptat să intre într-o guvernare în condiţiile lui Traian Băsescu, când a fost în momente-cheie invitat. PNL a făcut o alianţă pe picior de egalitate cu PSD şi din prima până în ultima zi aşa am fost. Nu se va întoarce nimeni la PSD, pentru că nu din cauza deciziei lui Antonescu am plecat. Motivele pentru care PNL a pus capăt acestei alianţe au fost, de fapt, că nu mai suntem în termenii iniţiali ai alianţei şi aceste motive nu s-au shimbat, se înmulţesc de la o zi la alta. Nu noi am rupt USL din senin, că nu ne-a mai plăcut USL”, a spus preşedintele PNL.

 

 

Crin Antonescu a participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea regională a candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Candidatul liberal este Norica Nicolai.

 

Comentarii Facebook