Amenzi dure la Cluj! Au fost VIZAȚI șoferii care opresc în stațiile de autobuz

 

Polițiștii locali i-au amendat la ”sânge” pe șoferii care opresc în stațiile de autobuz, dar nu numai. 

 

În perioada 8 - 10 decembrie, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni tematice în zonele P-ţa Mărăşti, P-ţa M. Viteazul, strada Horea, strada Avram Iancu, B-dul Eroilor, P-ţa Unirii şi B-dul 21 Decembrie 1989, în scopul identificării şi sancţionării unor contravenţii privind siguranţa publică şi traficul rutier.

 

În urma acţiunii, în Piaţa Mărăşti au fost sancţionaţi 43 de conducători auto din cauza staţionării/opririi în sensul giratoriu, staţiile mijloacelor de transport în comun şi pe treceri de pietoni, 45 sancţiuni au fost aplicate pentru opriri/staţionări pe trotuar, 5 amezi au fost date unor persoane care apelau la mila publică, iar 5 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea publică. 

 

În zona Pieţei Mihai Viteazu, pe străzile Argeş şi Ploieşti au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, iar pe străzile Avram Iancu, Horea, B-dul Eroilor, P-ţa Unirii, B-dul 21 Decembrie 1989 au fost date 23 sancţiuni pentru staţionarea/oprirea autovehiculelor pe piste de biciclete, 41 pentru ocuparea unei benzi de circulaţie şi 29 de sancţiuni şoferilor care şi-au parcat autovehiculele pe zona pietonală/trotuare. Alţi 8 conducători auto au fost sancţionaţi pentru parcare, fără plata tichetului”, precizează reprezentanții Poliției Locale Cluj-Napoca. 

 

Pentru nerespectarea normelor privind activitatea de taximetrie sau parcarea altor autovehicule în standuri destinate acestei activităţi, în zonele amintite, au fost aplicate 69 de sancţiuni contravenţionale. 

 

În total, au fost aplicate 318 sancţiuni contravenţionale, iar valoarea totală a acestora a fost de 45.029 lei.

Comentarii Facebook