Administratorul unui bloc din Gheorgheni a furat 120.000 de lei din banii locatarilor - FOTO

 

Reprezentantul firmei BEBE Home Management SRL, Adrian Stăniloiu, administratorul blocului de pe strada Zambilei 21, este acuzat că a furat 120.000 de lei din banii locatarilor.

 

Cei 130 de locatari ai blocului au aflat numai acum o lună că lipsesc banii. ”Am avut o ședință cu administratorul și locatarul. I-am cerut să ne pună la dispoziție o situație a plăților. El ne-a tot amânat și am intrat la bănuieli. Ne-am dus la Termoficare și am aflat că avem o datorie de 70.000 de lei. 

 

Am mai aflat că Regia Autonomă de Termoficare ne-a dat în judecată și că am pierdut procesul. Adrian Stăniloiu nu a făcut nimic în sensul apărării și nici nu ne-a spus despre proces”, a explicat Nicolae Filipescu, locatar în blocul de pe strada Zambilei 21.

 

Oamenii l-au chemat pe administratorul Adrian Stăniloiu la bloc, iar acesta și-a recunoscut faptele. ”El ne-a dat o declarație prin care ne spune că ne va returna banii. Și-a recunoscut faptele, dar după ce a plătit 3.000 de lei nu a mai apărut”, a mai spus clujeanul. 

 

 

Locatarii din bloc s-au adunat și au căzut de comun acord să plătească 50 de lei pe lună pentru a stinge datoria către Regia Autonomă de Termoficare. ”Vom plăti toate datoriile și îl vom da în judecată pe acest om. Îi facem și plângere penală la Poliție. Noi avem contract cu el din 2007 și acum am aflat că lua din banii pe care noi îi plăteam încă din 2012. până acum nu am bănuit nimic”, a mai spus Filipescu.

 

Oamenii din bloc recunosc că știau că Adrian Stăniloiu a dat o țeapă similară și la un bloc de pe strada Detunata, în urmă cu câțiva ani, dar, din naivitate, ”nu au crezut că putem păți ș noi la fel. Acum bănuim că avea mai multe asociații și fura prin rotație. Lua de la unul și punea la altții, pentru a-și șterge urmele”, a explicat un alt locatar al blocului de pe strada Zambilei.

 

Asociația de pe strada Zambilei are de plătit 70.000 de lei la RAT și încă 50.000 de lei către firma de salubritate. 

 

 

Reprezentantul firmei BEBE Home Management SRL, Adrian Stăniloiu, a încasat banii, dar nu i-a mai plătit.

Comentarii Facebook