Yahoo revine pe piață cu o nouă aplicație de mesagerie. Ce poate să facă



Yahoo a revenit pe piața mesageriei instant cu noua aplicație de mobil Livetext, care a fost lansat de curând în toată lumea.

Până în prezent aceasta era disponibilă doar în Hong Kong şi Statele Unite ale Americii, însă acum a fost pusă la dispoziție în toată lumea, atât pe Android, cât și pe iOS .

Spre diferenţă de aplicaţiile de chat deja lansate, aceasta încurajează interlocutorii să comunice în timp real. Utilizatorii transmit imagini captate de camera smartphone-ului sau tabletei fără sunet, Yahoo considerând că expresiile faciale sunt mai importante decât transmiterea semnalului audio. Renunând la sunet, Livetext poate evita momentele în care zgomotul ambiental sau calitatea slabă a conexiunii afectează modul în care sunt transmise informaţiile, potrivit go4it.ro.

Pentru a utilia Livetext este necesară folosirea unui cont Yahoo, nou sau existent(acelaşi folosit pentru Yahoo Mail sau Messenger), fie folosirea unui număr de telefon pentru înscriere.

După atentificare, fiecare utilizator îşi poate alege un nou nickname şi poate să adauge prietenii din agendă care folosesc deja Livetext sau să invite alţi prieteni să încerce serviciul.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.

Comentarii Facebook