WhatsApp a picat din nou! Utilizatori din întreaga lume s-au plâns că nu le merge aplicația



Aplicația de mesagerie instant WhatsApp a picat, din nou, miercuri seară, numeroși utilizatori din întreaga lume plângându-se că nu pot accesa serviciul.

Aceștia au intampinat probleme tehnice la conectare si la trimiterea si primirea de mesaje. Functia Chat nu era operationala, iar mesajul "Conectare in curs" aparea atunci cand utilizatorii incercau sa expedieze mesaje.

Potrivit site-ului de monitorizare online Down Detector, sute de persoane s-au plans din cauza acestor probleme, care au fost constatate inclusiv in Marea Britanie, intre orele 17.00 si 18.00 (19.00 - 20.00, ora Romaniei, n.r.). Utilizatorii din Malaysia si Spania au raportat la randul lor aceste probleme tehnice, conform News.ro.

Site-ul Down Detector arată că aproximativ jumatate din totalul plangerilor inregistrate miercuri seara (56%) aveau legatura cu problemele de conectare la mesagerie, iar 32% dintre utilizatorii care au reusit totusi sa se conecteze aveau dificultati in expedierea mesajelor.

WhatsApp a avut o problemă similară și în urmă cu două săptămâni, când aplicația a fost nefuncțională timp de câteva ore.



Comentarii Facebook