Viorel Cataramă, despre Dinu Patriciu: A fost cel mai performant om de afaceri din România

 

Omul de afaceri Viorel Cataramă, a declarat că DINU PATRICIU a fost cel mai performant om de afaceri din România de după Revoluţie.

 

L-am cunoscut pe DINU PATRICIU în 1990, împreună am făcut cu Dinu atât politică, cât şi afaceri. În ceea ce priveşte afacerile, el s-a dovedit a fi cel mai performant om din România, este singurul român care în ultimii 25 de ani a făcut o tranzacţie de peste un miliard de euro, de departe cea mai mare performanţă în domeniul economic. În domeniul politic a fost permanent un om cu vederi liberale, un liberal de dreapta, ca şi mine, care a făcut atât lucruri bune, care a făcut şi greşeli, cu toţii am făcut şi lucruri bune şi greşeli. În ultima perioadă s-a retras complet şi s-a preocupat numai de sănătate, din păcate organismul nu a rezistat”, a declarat Cataramă pentru MEDIAFAX.

 

El a spus că își amintește cu mare plăcere când au format Partidul Naţional Liberal Aripa Tânără. ”Eram tineri acum 25 de ani, plini de energie, plini de viaţă, am făcut un lucru bun”, a spus Cataramă.

 

Dinu Patriciu a murit la 64 de ani, la Londra, răpus de cancer. La sfârşitul lunii decembrie 2012, a fost suspus unui transplant de ficat, dar starea lui s-a deteriorat permanent.

 

A MURIT DINU PATRICIU

Comentarii Facebook