Vasluian găsit beat și bătut în Londra. Susține că nu știe cum a ajuns în Anglia

 

Un bărbat din Vaslui spune că nu știe cum a ajuns în Anglia, după ce a fost găsit beat și bătut într-o curte din Londra.

 

Mihai Danciu este originar dintr-un sat din judeţul Vaslui şi ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni. Zilele trecute, vasluianul a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo.

 

Vasluianul le-ar fi declarat că nu ştie cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puţin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale, conform Digi 24.

 

Românul prezenta multiple lovituri şi ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor.

 

O asistentă de origine română a prezentat povestea lui Mihai Danciu, cerând ajutorul celor care ar putea oferi informaţii despre el.

 

Este internat la Spitalul «Whipps Cross» din Londra. A fost găsit beat și bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la poliție și l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni și că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu și este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a relatat Adina Costache, pe un grup de Facebook dedicat românilor din Anglia.

 

Explicația

 

Potrivit Vremea Nouă, bărbatul a plecat în urmă cu aproape două săptămâni în Anglia pentru a-și găsi un loc de muncă, împreună cu un alt sătean din comuna Delești.

 

Era un băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea și fără să fie băut, și nu mă miră faptul că a ajuns în situația asta. La șpriț era campion. A plecat acum două săptămâni în Anglia cu un consătean. Nu mă mir să îl văd și pe acela într-o situație asemănătoare. Când era tânăr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plăcut munca”, a povestit un consãtean.

 

Vasluianul va fi trimis acasă de autoritățile engleze, fiindu-i asigurat biletul de avion către România. 

Comentarii Facebook