Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, tentativă de sinucidere

 

Vasile Turcu, fostul acționar al clubului Dinamo, a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce afaceristul ar fi încercat să se sinucidă.

 

Poliția Capitalei a precizat că a fost sesizată cu privire la tentativa de suicid a lui Vasile Turcu. Potrivit unor surse citate de Realtiatea TV, fostul acționar al clubului Dinamo ar fi încercat să se spânzure. 

 

În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului București, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în acest caz.

 

Fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București a fost găsit de către un membru al familiei, care a anunțat la timp SMURD-ul. 

 

Medicii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat pe Vasile Turcu și l-au transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

 

Potrivit primelor informații, acesta s-ar afla în Secția de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator.

 

Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

 

În 2013, potrivit Forbes, Vasile Turcu avea o avere estimată la 24 de milioane de euro, în scădere față de estimările din anul 2010, de 130-135 de milioane de euro. 

 

În anul 2004, pe 7 februarie, Vasile Turcu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Meritul cultural în grad de ofițer. 

Comentarii Facebook