Vasile Dâncu crede că beţia puterii este marele dușman al lui Liviu Dragnea

 

Vasile Dâncu este de părere că beţia puterii este marele pericol care îl paște pe Liviu Dragnea.

 

Duşmanul cel mai important - şi mi-aş dori să reuşească să treacă peste asta -, să nu îl cuprindă beţia puterii. În momentul în care ai reuşit asemenea victorie, după ce ai fost singur împotriva tuturor te poate lua beţia puterii şi să îţi pierzi capul”, a declarat fostul viceprim-ministru la Realitatea TV.

 

Dragnea i-a dat replica spunând: ”Poate mai important decât să câştigi puterea e să ştii să o gestionezi. Sunt un om echilibrat şi nu am de gând să folosesc această putere iluzorie în sens rău, ci în sens bun”.

 

Să se elibereze de tensiunea negativă din aceşti ani în care s-a luptat pentru libertatea lui şi pentru partid. Dacă va reuşi să redevină senin şi să poată să renunţe la războiul total, să îl păstreze pentru instituţii, pentru modernizarea României, dar să se elibereze de zgura emotională care se naşte în mod normal în aceste situaţii... Mai există un pericol. Cred că îl poate depăşi şi mai simplu. E legat de descoperirea fazelor următoare ale proiectului. De foarte multe ori în România toată energia se duce în prima fază a proiectului”, a mai spus Dincu.

Comentarii Facebook